Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Welk Middel Buikkrampen

 • Auteur
  Berichten

 • Momofababygirl
  Bijdrager
  #10550380

  Hi! Welk middel tegen buikkrampen werkt goed? Moet te halen zijn bij kruidvat, etos of Apotheek. Zo zielig snachts die krampjes😫


  Feutje
  Bijdrager
  #10550381 Quote

  Bij ons werkte infacol goed! In de winkel is het wel duurder dan wanneer je het in bulk online koopt.


  Momofababygirl
  Bijdrager
  #10550384 Quote

  Ja klopt, maar als ik het bestel komt het dinsdag pas dus alvast 1 flesje halen kan geen kwaad. Ik zag inderdaad infacol al, ga ik die halen, thanks! Na hoelang werkte het?


  Momofson
  Bijdrager
  #10550434 Quote

  Infacol idd! En evt in combinatie met probiotica, dit zorgt ervoor dat de darmen zich (sneller) ontwikkelen. Duurt wel een week voordat je het merkt, soms twee. Dat is onze ervaring tenminste 🙂


  MVT
  Bijdrager
  #10550480 Quote

  Hi! Wij hebben, bij beide kinderen, goede ervaringen met Sab Simplex. Het enige nadeel is dat het niet bij drogisterijen in Nederland te koop is. Je moet het bestellen via internet (het komt uit Duitsland). Verzending gaat snel en komt keurig verpakt aan. Zeker de moeite waard om te proberen, als je er op zou willen wachten. Sterkte!


  BibiWa
  Bijdrager
  #10550509 Quote

  Vanwege hele heftige buikkrampen de hele dag door zijn wij overgestapt op nutrilon omneo en sab simplex. Dit helpt heel goed. Onze kleine is niet krampjes-vrij maar heeft het (nu) nog maar ongeveer twee a drie keer per dag en veel minder heftig. Ze zat eerst te schreeuwen van de pijn soms en nu is het meer ongemakkelijk kronkelen. Welke van de twee producten nu echt goed helpen durf ik niet te zeggen omdat we beide op hetzelfde moment zijn gaan wisselen. Als je voeding wisselt weet dan dat je baby daar eerst onwijs veel last van krijgt. Ontzettende diarree en nog meer krampjes. Het maagje is daar niet goed op toegerust. Ik zou zelf dus eerst starten met de sab simplex of de andere variant die hier wordt geadviseerd en dan kijken of je daar voldoende baat bij hebt.

  read more image Lees ook: De meest voorkomende babykwaaltjes

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct