Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Welk werk doen jullie?

 • Auteur
  Berichten

 • Tuttebelleke
  Bijdrager
  #10252464

  Even benieuwd. Wat voor werk doen jullie? Is het goed vol te houden in de zwangerschap? En blijven jullie dit doen als de kleine er is?

  Zelf werk ik partime in de zorg. Op het moment gaat het nog goed😁 wel heel onregelmatig. Dag/avond/nacht. Als de kleine er is blijf ik de zelfde uren werken.

  #10252474 Quote

  Ik werk in de advocatuur en ga weer fulltime werken vanaf november (5 dagen, waarvan eentje thuis).


  Kiwi
  Bijdrager
  #10252478 Quote

  Hoi!

  Ik werk in de kinderopvang op een groep van 0- 3 jarige. 40 uur in de week. Ik ben nu 29 weken zwanger en het begint echt wel pittig te worden. Het is erg intensief werk en lange dagen. 

  Gelukkig kan ik wel wat eerder met verlof anders is het echt niet te doen😅 

  als de kleine er is zal ik een jaar met haar thuis blijven. Dan langzaam weer aan het werk, part time, zo een 30 uur in de week. 

  #10252479 Quote

  Ik werkte vier dagen van 9 uur op kantoor. Hele dag achter computer. Ben bij 24 weken naar 8 uur gegaan ivm harde buiken en daarna niet meer gehad. Na mijn verlof 32 uur over 4 dagen. Binnenkort wellicht reorganisatie dus wil ook niet minder om mijn kansen te vergroten. 36 uur is bij mijn werk fulltime.


  Tuttebelleke
  Bijdrager
  #10252484 Quote

  Wauw Kiwi wat een luxe een jaar thuis blijven. Heerlijk hoor!


  A mom of two
  Bijdrager
  #10252485 Quote

  Is het niet zo dat je iig in de zwangerschap geen nachtdiensten meer hoeft te draaien?

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Tuttebelleke
  Bijdrager
  #10252486 Quote

  @anky oficieel gezien niet nee. Maat ik werk juist graag nachten. Dan is het een stuk rustiger en minder zwaar. Ook kan ik geregeld even gaan zitten of zelfs even liggen.


  Ninaapie
  Bijdrager
  #10252504 Quote

  Ik werk als hondengedragstherapeut en heb een eigen bedrijf. Kan mijn agenda gelukkig dus helemaal zelf indelen en bepalen hoeveel ik werk. Ik kijk even hoe het gaat als de kleine er is en pas het werk daarop aan. Maar minder werken wordt het sowieso. Ik wil echt lekker bij die kleine zijn. 


  Ninibanini
  Bijdrager
  #10252508 Quote

  Ik werk 32 uur over 4 dagen in de Horeca, in de bediening. Ben nu zwanger van de 2e. Heb bij onze dochter 3 avonden gewerkt en heb sinds dit jaar vaste dagen gekregen waarvan 2 dagdiensten. Als onze 2e dochter er is, ga ik weer terug naar 3 dagen en wil dan stoppen met de zaterdag zodat we het weekend lekker als gezin vrij hebben. Wil eigenlijk vanaf 36 weken met verlof, hoop dat ik het ook vol ga houden! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct