Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Welke 4 Seizoenen Slaapzak

 • Auteur
  Berichten

 • Loike
  Bijdrager
  #10510839

  Hey, mijn zoontje is bijna 5 maanden en uit zijn Jollein 4 seizoenen slaapzak aan het groeien.

  Nu ben ik op zoek naar een nieuwe slaapzak voor hem, bij voorkeur een 4 seizoenen slaapzak die tot 2,5 jaar mee gaat. Ik kwam daarbij zo’n slaapzak tegen van Prénatal, meyco en van puckababy (Jollein heeft ze ook, maar dan moet ik na die van 90 cm die van 110 kopen)

  Ik ben benieuwd naar jullie advies en ervaringen. Veel mensen zweren bij die van puckababy, maar die is zo duur. Als die echt een duidelijke meerwaarde heeft koop ik die graag, maar momenteel lijkt hij mij niet heel erg veel anders?

   


  GebruikerSN
  Bijdrager
  #10510844 Quote

  Ik vind purflo heel fijn en die gaan ook heel lang mee qua grootte. Handige onderkant voor in de nacht verschonen. Heb ze alleen nooit nieuw gevonden en dus tweedehands gekocht. Tweedehands is sowieso een handige (als je daarvoor open staat), ook met de duurdere puckababy slaapzak die idd ook fijn blijkt te zijn.


  Taps
  Bijdrager
  #10510870 Quote

  Ik vind de 4 seizoenenslaapzak van Lodger heel fijn. Ook hier aan de onderkant ritsen aan beide kanten waardoor verschonen makkelijk is, maar ook meenemen in de autostoel.


  Dopje
  Bijdrager
  #10510879 Quote

  Ik heb inderdaad de Puckababy. Vond ze voor de volle prijs ook erg duur, maar heb ze in de aanbieding gekocht voor 70 euro per stuk + ik had nog wat kadobonnen. Je moet er echt wel 2 hebben, want een ongelukje gebeurd regelmatig snachts. Ik vind ze erg fijn, maar weet niet of ze nou echt beter zijn dan andere merken hoor. Ik gebruik ze nu voor 2de kind en ze blijven wel heel lang goed in ieder geval. Ik heb echter wel grote kinderen, dus de eerste paste er met 2 jaar niet meer in.


  DvBM
  Bijdrager
  #10510990 Quote

  Ik heb 2 van puckababy. Ook gekocht in de aanbieding. Als je steeds een nieuwe slaapzak moet kopen op maat en seizoen ben je ook uiteindelijk veel geld kwijt. Mijn dochter heeft ze aangehad tot ze 2 was. Daarna is ze naar een groot bed gegaan met dekbed dus was niet meer nodig.


  Dijker
  Bijdrager
  #10511006 Quote

  Wij hebben altijd de slaapzakken van de Hema (voor de winter) en Jollein (szomers) gebruikt. Ook een poosje puckababy maar daar sliep de kleine toch minder prettig in. Waren naar mijn idee ook te warm voor een huis wat niet kouder word dan 18 graden snachts. Vond het zelf de prijs en kwaliteitverhouding niet waard, helemaal niet omdat je om de 5/6 maanden weer 2 nieuwe moest kopen..

  Lees ook: Alles over doorslapen

  LoveK
  Bijdrager
  #10511239 Quote

  Puckababy is top!!


  Stynats
  Bijdrager
  #10511743 Quote

  Puckababy, hebben er meerdere en zijn zo fijn.


  Loike
  Bijdrager
  #10511755 Quote

  Ik denk dat we ook maar voor een puckababy gaan. Een tweedehands als reserve en een nieuwe om vooral te gebruiken. Iemand enig idee of ze wel eens korting geven en wanneer dat meestal is? Anders wacht ik daar nog op

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct