Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Welke Babyfoon 3

 • Auteur
  Berichten
 • #10520583

  Ik ben me aan het oriënteren op een nieuwe babyfoon.
  We hadden bij onze dochter altijd een philips met alleen geluid. Deze beviel prima alleen hij laad niet meer op dus is het tijd voor een nieuwe.

  Ik ben me deze keer toch ook aan het oriënteren op babyfoons met camera.
  Ik hoor graag jullie ervaringen, wij hebben een huis met betonnen dek en vind het ook belangrijk dat ik achter in de tuin bereik heb.


  CJS
  Bijdrager
  #10520596 Quote

  Wij hebben tijdens het informeren naar babyfoons te horen gekregen dat wij in ons nieuwbouw huis vooral niet aan een babyfoon met camera moesten beginnen. Deze hebben veel minder bereik dan de analoge babyfoons en het risico was dan dat we er niks aan hadden. Wij zijn dus voor een analoge gegaan. Ook met de gedachte, je hoort op een gegeven moment aan het vuiltje van je baby wel waar hij/zij last van heeft.

  #10520602 Quote

  Ik heb een luvion met camera en ik vindt hem ideaal. Je kan er meerdere cameras op aansluiten en dus al je kids in de gaten houden. Ik koop er voor de 3e ook weer 1 en dan sluit ik hem gewoon aan op 1 beeldscherm. Ik zou niet zonder willen. En wat bereik betreft vindt ik het meer dan genoeg want je gaat toch geen boodschappen doen als je kind in bed ligt. Kan hem rustig meenemen naar de 3e verdieping of naar buiten klein stukje. Ik vindt de luvion met beeld egt een aanrader

  #10520613 Quote

  Heb jij toevallig een betonnendek? Zou graag willen weten hoe het bereik dan is, lees er namelijk wisselende reacties over. Ik heb inderdaad mijn oog laten vallen op de luvion, alleen de vraag is of hij voldoende bereik zal hebben in onze woning.

  #10520614 Quote

  Ja dit heb ik inderdaad al vaker voorbij zien komen, het lijkt me heel handig een camera maar hij moet natuurlijk wel functioneren!

  #10520626 Quote

  Heb een gewone tussenwoning met betonnen vloeren ertussen. Heb overal gewoon bereik. Zelfs op de vliering. Heb alleen de kruipruimte niet geprobeerd maar denk niet dat dat nodig is

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Sopi
  Bijdrager
  #10520671 Quote

  Wij hebben een ontzettend goed geisoleerd nieuwbouwhuis. Ik heb één ouderwetse babyfoon zonder beeld en die heeft buiten goed bereik. Ik heb er één (niet de beste) met beeld en daar hebben we buiten echt geen bereik mee. Alleen een beetje in de deuropening als we de deur open laten. Zelfs binnen hebben we niet overal bereik. Dus ik zou daar idd rekening mee houden.

  #10520687 Quote

  Wij hebben de Alecto dvm 200 en zijn er super blij mee. Goed bereik, mooie camera en beeld, kan erdoor praten (gebruiken we caak), muziekje aanzetten (gebruiken we eigenlijk niet), kan koppelen aan 2e camera.
  Succes met uitzoeken.

  #10520688 Quote

  Ik heb buiten ook gewoon bereik met o ze babyfoon. Zelfs als ik een meter of 50 van huis af ben. Hij is nu al 3 jaar oud dus weet niet of dat nog steeds zo is maar buiten in de tuin heb ik nog steeds gewoon goed bereik

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct