Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Welke cadeaus voor 1e verjaardag?

 • Auteur
  Berichten

 • AnnetdeK
  Bijdrager
  #10518593

  Wie heeft er tips voor cadeaus voor een eenjarige met een grote zus? Wat was bij jullie eenjarige een succes? Mijn zoontje wordt binnenkort 1, maar we vinden het zo moeilijk om te bedenken wat hem te geven of te vragen van familie.

  hij heeft een grote zus en daardoor is er al een hoop speelgoed in huis: Toet Toet auto’s met baan, heel veel duplo, we hebben nog een loopfietsje staan net als een figurenstoof en ringentoren. Ontzettend luxe probleem uiteraard..! 🙂 

  Alvast bedankt voor de tips!


  Rcl
  Bijdrager
  #10518602 Quote

  Balance board?
  Je heb ze in verschillende prijs klasse vanaf 50 euro tot 100 euro’s
  Daarnaast waf vind hij echt leuk.
  Kunnen kleine simpelen dingen zij of kleding lekker praktisch vraag ik ook steeds


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10518621 Quote

  Dat luxe probleem hadden wij ook. Wij hebben toen speelgoed van little people gevraagd en gegeven. Dit hadden we nog niet en daar speelt ze veel mee. Verder wat teken/knutselsspullen voor die leeftijd.


  Tesssa
  Bijdrager
  #10518624 Quote

  Praktisch cadeaus? Zeker op deze leeftijd krijgen ze het toch niet zo erg mee en zijn cadeaus nog niet zo belangrijk. Het uitpakken misschien, maar verder kijken ze er (in mijn beleving) nog weinig naar om. Dus iets als een goede regenbroek/skipak om buiten te spelen? Pyjama, nieuwe kleren, een bal (gaat vanzelf weer lek 😉), drinkbeker, eigen bord/bestek etc. Hopelijk kan je er wat mee! 

  #10518626 Quote

  Wij hebben voor de eerste verjaardag van onze tweede vooral dingetjes gekocht die onze huidige collectie uitbreidden. Extra Duplo, extra delen voor de treinbaan. En boekjes zijn natuurlijk altijd een leuk cadeau 😄 Ze hebben het zelf toch nog helemaal niet door.


  Mamanelle
  Bijdrager
  #10518629 Quote

  Muziekinstrumenten!

  Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar

  JBB
  Bijdrager
  #10519171 Quote

  Bij onze zoon viel gereedschap al vroeg erg in de smaak! Wij hebben het van Bosch, maar er is natuurlijk ruim keuze. De accuboormachine wordt hier dagelijks gebruikt en hij is inmiddels 3 jaar 😀
  Smartmax is hier ook geliefd, net als de houten trein en Kid K’nex.
  En anders misschien een mooi, wat duurder boek? Met geluidjes ofzo?

  #10519219 Quote

  Kleertjes doen het altijd goed bij ons. Verder bestek, servies en bekers. Eigen rugzak of reiskoffer/ logeerkoffer. Heeft hij hele eigen interesses dan zijn zus? Dan kan je daarop inspelen. Onze zoon hield toen erg van muziek en dans dus hebben wij om instrumenten gevraagd. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct