Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Welke Duo Kinderwagen

 • Auteur
  Berichten

 • Yildizz
  Bijdrager
  #10435974

  Hoi Dames,

  Wie heeft er ervaring met duo kinderwagens? Welke merken zijn fijn? Naast elkaar of achterelkaar alle duo kindewagens zijn welkom als het maar fijn is.

  Ik heb nu zelf stokke trailz maar helaas hebben ze geen uitbreding dus stokke moet helaas weg…


  DaniëlleBB
  Bijdrager
  #10435981 Quote

  Wij hebben uppa baby Vista en die is achter elkaar. Je kan zowel een wieg en een zitje, een zitje en maxi cosi, wieg en maxi cosi en 2 zitjes erop zetten. Wij hebben een dochter van 19 maanden en een zoon van 6 maanden. Is echt een super wagen, hebben er heel veel plezier van


  Marshmellow
  Bijdrager
  #10435993 Quote

  Wij hebben voor onze tweeling een mountain buggy duet. Hierin kunnen de kinderen naast elkaar maar de wagen is wel smal genoeg om door normale deuren te gaan.

  Wij wilden de kinderen niet boven of achter elkaar, geen fijn idee. Lekker naast elkaar.


  MariekeSep
  Bijdrager
  #10435997 Quote

  Wij hebben de Bugaboo Donkey. Onze oudste is nu 19 maanden en de jongste 3 maanden. Ik vind het een heerlijke wagen, hij rijdt heel prettig en je past overal nog precies doorheen. Ik wilde in ieder geval geen wagen waar ze onder/boven zaten. Verder fijn dat je een enorme boodschappenmand hebt als je alleen de baby mee op pad neemt.

  #10436011 Quote

  Wij ook Mountain Buggy Duet na tips hier op het forum. Zou nooit meer iets anders willen! Zoooo blij mee! Je kan zelfs heuvels op in bossen waar de wortels boven het pad uitsteken, haha! Wij zijn er erg happy mee! Zou hem wel tweedehands kopen, want nieuw is hij erg duur.

  #10436016 Quote

  Wij hadden ook een mountain buggy duet. We waren er blij mee, al liep de bugaboo donkey wel soepeler maar deze vonden we te duur.

  Ik vond de kinderen naast elkaar heel gezellig. Dat zou ik niet anders willen! 

   

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Wolkjes
  Bijdrager
  #10436022 Quote

  Hier ook een Bugaboo Donkey! Zo blij mee!
  In de auto blijft het een groot ding, maar dat zijn alle duo wagens.
  Onze dochter van 2 pakt steeds de hand van haar zusje van 6 maand vast🤩. Over 20 weken maakt de oudste plek voor een broertje in de wagen. Daarom hebben wij de relatief dure wagen toch gekocht. Voor ons de beste investering van dit jaar🤩


  Roxxx
  Bijdrager
  #10436247 Quote

  Duowagen joie evalite duo

  #10436318 Quote

  Hoi!

  Ik heb een vraagje over een eventuele duowagen.

  Ik ben momenteel zwanger van mijn eerste kindje. We denken een jaar te willen wachten om opnieuw zwanger te worden (dit moeten we uiteraard eerst maar eens ervaren, maar toch). 
  Is het aan te raden om alvast te investeren in een kinderwagen waar een wieg naast kan zoals de Bugaboo Donkey of is een enkele kinderwagen voldoende en dat je kindje erbij loopt, of een draagzak erbij (voor de baby dan).
  Ik zou graag willen weten wat in de praktijk het beste werkt.

  Ik hoor het graag!

  Groetjes

   

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct