Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Welke flesvoeding Help!

 • Auteur
  Berichten
 • #10396005

  Goedemorgen, onze zoon is drie maandjes. De eerste weken Nutrilon gebruikt met broodpitmeel zelf toevoegen vanwege zoveel spugen. Nu overgestapt op kruidvatmerk met broodpitmeel wat al er bij in zit. Omdat we het lastig vonden de goede verhouding zelf toe te voegen. Alleen nu raakt hij verstopt en veranderd hij in een huilerige baby. Hebben dit nu 1 week. Nog doorzetten? Of weer switchen ik weet het niet meer, ga dinsdag ook voor eerst naar een osteopaat of dat afwachten? Er is ook zo veel keuze..

  #10396011 Quote

  Wij gebruikten Hero Nutrasense Comfort +. Zit ook al JBPM aan toegevoegd, maar is ook goed bij moeilijk poepen. Wel met een papspeen geven!


  Meisie
  Bijdrager
  #10396101 Quote

  Ik zou zelf niet weer wisselen. Elke wissel in voeding bij die kleintjes zal hij weer aan moeten wennen. Misschien even overleggen met cb wat te doen? En wellicht zijn probiotica druppels nog een goede toevoeging. 


  Rcl
  Bijdrager
  #10396160 Quote

  Ik heb hero standaart met jbpm


  Lewis
  Bijdrager
  #10396223 Quote

  Kun je niet weer terug naar de oude combinatie? Daar deed je kindje het in elk geval goed op toch? Jbpm is een bekende verstopper, of juist oorzaak van diarree, en of dat bij je kindje gebeurt verschilt per merk. 

  Je kan ook overwegen te stoppen. Spugen an sich is niet erg. Ook veel spugen niet. Zolang je kindje maar groeit en plast. 

  #10396322 Quote

  Nutrilon staat erom bekend dat hij erg zuur is, wat op zichzelf al voor spugen kan zorgen. Kruidvat merk heeft alle goede eigenschappen/ingrediënten van Nutrilon en niet de nadelen. Daarom zou ik simpelweg overgaan op de standaard van Kruidvat. (Dus geen pitmeel enz toegevoegd) ik denk dat je dan de juiste balans hebt voor je kindje. Dus je veranderd dan niet weer van merk, je laat alleen het ‘extra’ vervallen dus dat is geen probleem! hopelijk werkt het! Ps, nog wat tips: Vooral gewoon op schema voeden. En niet te veel flesjes gaan aanbieden als er toch eens gespuugd word. Anders raak je misschien het overzicht kwijt en krijg je stress. 🍀❤️

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Dreamer
  Bijdrager
  #10396325 Quote

  Andere vraag; ik wil ook graag met mijn dochter naar een osteopaat maar deze vallen onder alternatieve geneeswijzen dus mogen niet werken tijdens deze lockdown. In welke regio kan jij wel terecht?


  Rozenmeisje
  Bijdrager
  #10396379 Quote

  In België mogen ze wel gewoon werken, misschien komt ze van daar of gaat daar naar wen osteopaat. Mocht je er in Nederland een vinden die wel werkt zou ik er niet naartoe gaan denk ik ☺️

  #10396403 Quote

  Ik woon in Gelderland en kan terecht in Barneveld. Zij werkt onder het mom van fysiotherapie. Veel goede verhalen over gehoord. Dus ga het dinsdag proberen 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct