Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Welke kinderwagen?

 • Auteur
  Berichten

 • Mylife
  Bijdrager
  #10191927

  Hoi hoi 

  Ik ben op zoek naar een kinderwagen. Max budget is 400. Liefst eronder. Het moet een makkelijke inklapbare zijn die vrij klein kan worden en niet te zwaar is. Ik zag zelf de quinny zapp .. ik wil wel graag een nieuwe. Bij onze eerste hadden we een 2e hands en dat ding was echt niks.. dus nu aan het rondkijken voor een nieuwe.


  Helmaaa
  Bijdrager
  #10191944 Quote

  Ga eens naar de GreenTom website of zoek YouTube filmpjes. Ze hebben een hele mooie filosofie. Wij gaan waarschijnlijk hiervoor omdat dit écht een hele lichte, compacte en eenvoudige wagen is. Wij moeten trappen sjouwen en hebben weinig ruimte. Je kan beginnen met de babywieg en later de rest kopen of je koopt ‘m meteen 3-in-1. Hij is goedkoper dan de Mutsy, Jools, Bugaboo etc. 

  Hij staat ook wel op marktplaats maar vaak alleen de buggy (de 3e stap). Het frame is hetzelfde, dus je hoeft dan alleen de reiswieg te kopen. Kun je ook online bestellen.

  Wij hebben ‘m laatst in een winkel getest (qua in- en uitklappen en over losse stenen rijden) naast nog andere lichte wagens. De witte is heel opvallend, daar moet je van houden, maar je hebt ook grijs en zwart en allerlei kleuren voor de stoffen onderdelen. 

  Succes met kiezen!

  #10191985 Quote

  Ga eens naar babydump. Daar heb je combiwagens voor onder de 400 euro. Zag er laatst 2 van 250 en 1 van 300. Hele leuke stevige wagens. Succes


  Bnthee
  Bijdrager
  #10192023 Quote

  Wij hebben de cute moon van Babydump. Hele fijne, lichte wagen. Kan er zelfs de kruidvat mee door 😉 en hij past met gemak in mijn hatchback. Er zijn regelmatig acties dat je er een autostoeltje groep 0 bij krijgt! 


  MamavanElyn
  Bijdrager
  #10192134 Quote

  Babydump heeft voor het paasweekend ook weer mooie aanbiedingen!

  Lees ook: Alles over doorslapen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct