Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Welke ovulatie testen..?

 • Auteur
  Berichten
 • #10179030

  Beste dames. Ik ben nu vanaf oktober 2018 bezig. En nog zonder resultaat . Gelijk ben ik begonnen met ovulatie testen. Omdat ik een erg onregelmatige cyclus had. Ik gebruikte  de testen van 2besure. Voor mij vrij onduidelijke testen want mijn testresultaten leken eigelijk bijna altijd gelijk( altijd wel twee streepjes. Zonder uitschieter. Nu ben ik deze maand(vandaag) gestart met de testen van  Sensitest. Echt duidelijk maar 1 streepje gaf hij aan. Zijn de testen van sensitest beter? 

  Zijn er dames bekend met de testen? En het verschil tussen de merken? En kan het echt de rede zijn dat ik al die tijd met de 2 besure testen mijn ovulatie heb gemist..

   

  Mijn cylcus ligt regelmatig tussen de 31/32 dagen normaal..

  Deze Maand 2 maart tot 11 maart ongesteld geweest.

   

  Bedankt voor het lezen en hopelijk het reageren op mijn topic!


  Nicolle B
  Bijdrager
  #10179032 Quote

  Ik gebruikte kruidvat  deze gaven bij mij duidelijk  aan wanneer mijn ei sprong was😊

  #10179035 Quote

  Clearblue, met knipperende smileys. Je piek komt er aan bij een knipperende smiley ( kan soms best lang duren) en je krijgt een vaste smiley ongeveer 24 uur voor de eisprong.

  Ideaal, 4x gebruikt, 3x raak (helaas 2 miskramen)

  #10179036 Quote

  Clearblue, met knipperende smileys. Je piek komt er aan bij een knipperende smiley ( kan soms best lang duren) en je krijgt een vaste smiley ongeveer 24 uur voor de eisprong.

  Ideaal, 4x gebruikt, 3x raak (helaas 2 miskramen)


  DeesjeP
  Bijdrager
  #10179040 Quote

  Bij  sensitest heb je ook die digitale ovulatietest.  Veel goedkoper! Ik heb ze wel van 2besure gebruikt en ik ben er tevreden over. Heb wel de extra gevoelige gebruikt. 


  GebruikerMik
  Bijdrager
  #10179058 Quote

  Ik gebruik ze van sensitest en ben er erg tevreden over. Gebruik ze nu 2 rondes en beide keren mijn eisprong gevonden. Ik heb dan 2 dagen dat de streep even donker is als de teststreep. Ik hoor meer mensen over die van clearblue maar ik vind die persoonlijk erg duur voor 4 testen en dan moet je nog precies de juiste dagen weten. Misschien fijn als bevestiging erbij als je het niet vertrouwt?

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  CDvW
  Bijdrager
  #10179065 Quote

  Ik gebruik al een aantal maanden de testen van Sensitest. Goedkoop en zeer duidelijk. En wat ik zelf handig vindt is dat het kleine strips zijn zodat je ze makkelijk kan opplakken en vergelijken.


  xCy
  Bijdrager
  #10181459 Quote

  Van de action, werkt prima. Alleen soms niet helemaal enorm duidelijke streep. maar altijd duidelijk dan de niet-piek dagen. Je ziet dus prima het verschil.

  Je hebt er 5 in 1 pakje en dat kost 2 euro zoveel.

   

   


  Tulpje
  Bijdrager
  #10181466 Quote

  Zowel Action als Kruidvat testen werken bij mij prima.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct