Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Welke pop?

 • Auteur
  Berichten
 • #10352762

  Welke pop is leuk voor een twee jarige? Ze is bijna jarig, wordt dan twee, en ik ga (als het goed gaat) bijna bevallen. Ze loopt nu al steeds met een pop te slepen, dus leek ons leuk om een goede pop te geven. 

  Graag jullie tips, Baby Born? Baby Annabel? Of?


  XMrls
  Bijdrager
  #10352764 Quote

  Mijn dochter heeft ook een babyborn gekregen voor haar 2e verjaardag. Dit is een prima pop, ik merkte alleen dat ze hem wel wat groot vond in het begin en ze het lastiger vond om hem te tillen en het aankleden oid lukte nog niet. Ze pakte daarom eerst vaker haar kleinere “zachte” pop. Ze is inmiddels 2,5 en nu gaat het prima en pakt ze hem regelmatig. 

  ik vond het niet erg dat ze hem niet meteen pakte, maar juist leuk dat ze nu steeds meer ontdekt wat ze er allemaal mee kan. 

   


  TJF
  Bijdrager
  #10352770 Quote

  Mijn dochter heeft 3 baby borns en die vindt ze fantastisch.  Speelt er veel mee sinds ze 1,5 is. Ze gaan regelmatig mee onder de douche of naar bed. 

  Ik heb ze gekocht via marktplaats dus dan zijn ze niet zo heel duur. 


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10352866 Quote

  Wij geven ons dochtertje een pop van het merk Melissa & Dough. Ik vind baby born te duur en deze pop kan ook in bad. Ik ben ook bijna uitgerekend van de 2e en het idee is dat ze dan met haar pop dezelfde dingen kan doen als die ik met de baby ga doen. 


  nicooltje
  Bijdrager
  #10353493 Quote

  Mijn dochter is nu 3 en is helemaal verzot op baby annabel. Hij is zachter en ze vind het nog het leukst als die huilt. Annabel word dan ook echt verzorgt en ze weet precies wat te doen als het huilt . Een echte baby in haar ogen!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct