Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Welke step?

 • Auteur
  Berichten
 • #10484227

  Welke step hebben jullie voor jullie kindje?
  Wij willen graag een step kopen voor ons zoontje van bikna 2,5 jaar oud. Maar wij komen er niet uit wat handig is. Met 2 wielen voor of 2 wielen achter.

  Hebben alle stepjes met wielen voor een leun meganisme? En is dat niet super onhandig voor die kleintjes?

  Hoor graag jullie ervaringen!


  Taps
  Bijdrager
  #10484241 Quote

  Wij hebben de micro step. Ze stepte er zo op weg! Het sturen moeten ze even doorkrijgen, maar dat vond ik heb probleem.

  Voordeel van de micro step tov bv de step van de decathlon is dat de wieltjes zachter zijn en onze dochter niet over elke stoeptegeltje botst en er gewoon overheen kan rijden.


  Galileo
  Bijdrager
  #10484257 Quote

  Wij hebben de decathlon step, de B1 500 (die van 40€ ongeveer) en die stuurt normaal, dus niet zonder leunen. Wielen staan ver uit elkaar en iets schuin, dus super stabiel. Rijdt echt heel goed, dochter rijdt hier stuk beter op dan op micro van buurmeisje, maar is misschien ook gewenning. Wielen zijn bij deze versie zeker niet hard en wat ik zelf voordeel vind is de service en mogelijkheden bij decathlon; je kan altijd nieuwe wielen etc kopen en aangezien we in een stad met decathlon wonen, zijn we er zo. vond zelf de micro te duur.


  Mamanelle
  Bijdrager
  #10484281 Quote

  Hier ook heel enthousiast over de step van Decathlon!


  WLN
  Bijdrager
  #10484315 Quote

  Ik zou kiezen voor een step met 2 wielen voor. Mijn dochter heeft voor haar verjaardag een step met 2 wielen achter gekregen en ze kan er eigenlijk niet goed mee overweg. Haar voet komt steeds tegen het wiel aan. Inmiddels lijkt ze er wel aan te wennen en stept ze wat meer met haar benen naar buiten, maar echt confortabel lijkt het me niet. Dus ik overweeg een nieuwe voor haar te kopen.


  Pandalover
  Bijdrager
  #10484377 Quote

  Wij hebben een step van Puky met 2 wielen achter, maar hij kan er goed mee overweg. Sturen is nog even oefenen. Hij is net een maand 2. Maar hij komt niet tegen het achter wiel aan?? Zo breed is dat toch niet met 2 wielen?

  Lees ook: Peuterpuberteit, over eigenwijs zijn en nee zeggen

  liesforum
  Bijdrager
  #10485325 Quote

  Wij hebben net de goedkoopste step van de decathlon gekocht. In de winkel mocht ze kiezen en ze wilde die dus prima 😉 Ze is 23 maanden en rijdt er zo op weg, echt heel chill. Kan ze als haar broertje er is mooi mee steppen als we met de kinderwagen lopen ☺️  

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct