Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Welke Zwangerschapsolie Creme

 • Auteur
  Berichten

 • KayleeMN
  Bijdrager
  #10258904

  Hi! 

  De vraag zegt het al, welke zwangerschapsolie of crème raden jullie aan? Ik ben zelf kraamverzorgende en kom vaak bij de mensen de olie van Weleda tegen. 

  Graag jullie mening! 


  Rammelaar
  Bijdrager
  #10258906 Quote

  Hi Kaylee,

  Ik gebruik de olie van Weleda. Heerlijk spul. Ik gebruik het alleen in de ochtend (4 pompjes) en mijn huid is mooi soepel gebleven en ik heb gelukkig geen striemen na 37,5 week. 

  Succes en fijne zwangerschap!

   

  #10258908 Quote

  Ik heb iedere ochtend zwitsal mama gebruikt en elke avond bio oil en ik heb geen striemen gekregen. 

  Sucses met alles 🙂 


  PreggoCynthia
  Bijdrager
  #10258910 Quote

  In iedergev niet de mama buikbalsem van dr kruidvat… die voelt en ruikt heerlijk maar helpt niet. Had tot week 36 nergens last van maar nu 38 weken en zit helemaal onder de striemen. 


  KayleeMN
  Bijdrager
  #10258911 Quote

  PreggoCynthia 

  Ja ik gebruikte 8 jaar geleden geloof ik die van de Etos, ook tot week 37 nergens last van en ineens BAM. Daar waren ze. Niet super veel maar ze zijn er zeker. Daarom wil ik deze zwangerschap ook gewoon iets echt goeds gebruiken, die striemen van vorige keer hou ik niet tegen, maar als ik meer kan voorkomen graag 🙂 

  #10258927 Quote

  Ik ben van mening dat niks écht helpt, na 2 zwangerschappen zitten de striemen tot ver boven mn navel. Ik denk dat je er gevoelig voor bent of niet, ik hoor helaas tot de groep ongelukkigen met veel striae😉

  Maar ik smeer Jacob Hooy vitamine E huidolie, ook nu nog 3 maanden na de bevalling. Het verzacht en de striae wordt minder rood en vurig en de huid soepeler. Een vriendin van me is huidconsulent en zij gaf me dit flesje. Het is echt fijn spul. Maar nogmaals, ik geloof niet dat je hiermee striae voorkomt. Bij mijn eerste zwangerschap kreeg ik pas striae met 36 weken, maar mn buik sprong vol in een paar weken tijd!

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Veerveer
  Bijdrager
  #10258952 Quote

  Ik vind de olie van Weleda heerlijk, maar duurt wel heel lang voordat het bij mij intrekt. Als ik het vlak voor slapen insmeer dan gebruik ik dus een andere, en Tummy crème van Rituals trekt lekker snel in en ruikt heerlijk!

  #10258955 Quote

  Ik gebruik de bellybalm  van de Etos. Deze is verkoelend en heerlijk om te smeren


  MijnMeisjes
  Bijdrager
  #10258963 Quote

  Ik heb elke dag 2x met olie gesmeerd om de huid soepel te houden. Maar uiteindelijk kreeg ik rond 35 weken enorme striemen tot boven mijn navel. Ze zitten zelfs op mijn heupen en tot op mijn rug. Terwijl ik een bescheiden buikje had.

  Striemen.. Je krijgt ze of niet. Het is volledig afhankelijk van je hormonen en erfelijke aanleg 

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen