Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wens voor 2e kindje groeit met de dag, man wil niet

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker781329
  Bijdrager
  #10098436

  mijn man en ik zijn inmiddels 12,5 jaar samen. En we hebben een zoon van ruim 2 jaar. 

  In mijn omgeving krijgen steeds meer mensen een tweede kindje waardoor mijn wens iets sneller groeit en ik opnieuw kriebels krijg. 

  We hebben vooraf niet besproken hoeveel kindjes we wilde, wel waren we beide duidelijk dat we papa en mama wilde worden. 

  Ik zou heel graag proberen binnen nu en een jaar zwanger te worden. Echter mijn man wil niet. 

  We kunnen nu alles. Regelmatig doen we leuke dingen met onze zoon. We gaan regelmatig weekendjes weg of op vakantie. Mijn man is bang dat dit allemaal niet meer gaat met een tweede.

  Onze zoon was niet de makkelijkste baby, was altijd vroeg wakker. Is erg veel ziek geweest en is inmiddels 3x geopereerd aan verschillende dingen. Dus we hebben een zware tijd achter de rug. Maar toch blijft mijn wens. Het maakt me erg verdrietig dat mijn man niet meer wil. Ik durf er met niemand over te praten omdat ik hoop dat mijn man op een dag zegt nu gaan we er alsnog voor..

  Ik vind het ook spannend maar heb er alles voor over. Als ik heel eerlijk ben heb ik ook erg veel alleen gedaan. Hij is dol op zijn zoon maar een echte “papa” papa is hij niet. Ik moet hem veel zeggen en hij ziet de dingen niet echt. Onze zoon is ook echt een mama’s kindje 

   

  sorry voor mijn lange verhaal maar ik wordt er gewoon erg verdrietig van.. 


  pippoo
  Bijdrager
  #10098453 Quote

  hallo 

  Ik snap je man helemaal vooral wat in het verleden met je zoontje gebeurd is, het kan heel goed zijn dat hij hier weer bang voor is maar gelukkig is niet elke baby/kind hetzelfde.

  Miss kan je zelf alles checken bij de huisarts of je machine nog goed functioneert?

  Weet zelf niet wat en waarom je zoontje operaties heeft gehad.. 

  Maar denk dat je man hiervoor bang is dat het weer gaat gebeuren. 

   


  Superjuffie
  Bijdrager
  #10098477 Quote

  Ik denk dat ik het gewoon even zou laten rusten nu. Misschien denkt je man er over een half jaartje of een jaar wel anders over. Dat hij nu niet wil, wil noet zeggen dat hij nooit meer wil toch? Misschien moet hij gewoon nog over nadenken en aan het idee wennen? Onze dochter is straks 4 als mijn tweede dochter geboren wordt. Eerder wilden mijn man en ik ook geen 2e. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct