Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Werk 2

 • Auteur
  Berichten
 • #10079675

  Wat zouden jullie doen?

  Met mijn werk heb ik afgesproken dat ik 24 uur werk. 2 lange dagen en 1 dag thuis werken. Ik kom hierdoor ruim aan die 24 uur. Ook hebben we ivm zwangerschap afgespraken gemaakt op welke dagen ik werk.

  Nu plannen ze alsnog volgende week werk in op andere dagen dan afgesproken, maar ik ben flexibel dus wil daaraan wel meewerken.

  Nu krijg ik zojuist het verzoek iets uit te werken…. vandaag…. op mijn sowieso aan vrije (parttime) dag en anders uiterlijk maandag. Dan is iedereen vrij ivm pinksteren. Wat zouden jullie doen? Gewoon gaan werken of niet?

  We maken toch niet voor niets afspraken? Ik ervaar best stress door al die wisselingen en verplichtingen op vrije dagen.

  Iemand tips?


  Force
  Bijdrager
  #10079681 Quote

  Aangeven. Heb je een vast contract? Dan kun je niet iets meer maken dan wanneer je contract af zou lopen. Je maakt inderdaad niet voor niets afspraken.

  #10079682 Quote

  Geen vast contract maar wel besloten na m’n verlof sowieso wat anders te gaan doen.in deze branche is makkelijk werk te vinden.


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10079684 Quote

  Ik zou niet op je vrije dag alsnog werk gaan doen. Dan ben je nog niet echt vrij. Ik zou het aangeven op je werk. Je kan ook een dagje weg zijn toch of een weekendje weg, dan ga je ook niet voor je werk bezig. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct