Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Werk Trillingen En Geluid

 • Auteur
  Berichten

 • maris-26
  Bijdrager
  #10266130

  ik werk als productiemedewerker in een fabriek.  4 avonden in de week nou is het daar zo dat als je zwanger bent je eigenlijk naar een andere afdeling moet vanwege de trillingen en het geluid. maar ik sta vast op een afdeling en de afdeling waar je dan heen moet wil ik echt niet heen. nou lees ik overal over dat de placenta kan loslaten door de trillingen en over stress bij de baby door het geluid. is er iemand die dit heeft meegemaakt? hoe vaak komt het nou eigenlijk echt voor?    

  en is het nou echt zo slecht van mij dat ik denk t KAN loslaten maar t hoeft niet. en of ik de gok zal wagen dat het goed gaat?


  TJF
  Bijdrager
  #10266135 Quote

  Ik denk dat ze je niet voor niets overplaatsen als je zwanger bent. Als de placenta los laat, betekent dat dat je kindje in 2 min zal overleden. Ik zou dat risico niet willen nemen als ik jou was. Dus voor een pasr maanden naar de andere afdeling en daar dan maar even volhouden.. 


  maris-26
  Bijdrager
  #10266137 Quote

  er  is nog een afdeling waar je in principe niet meer mag staan als je zwanger ben. toen ik 8 jaar terug zwanger was van mn jongste mocht dat nog wel.. en heb ik ook mijn hele zwangerschap daar gestaan. is allemaal goed gegaan


  JV
  Bijdrager
  #10266145 Quote

  Dat risico wil je toch niet nemen? Ze zullen goede redenen hebben om je daar weg te halen als het een risico vormt voor je kindje. En wat je zegt dat het bij je laatste kindje goed is gegaan, anekdotisch bewijs is niet betrouwbaar. Met andere woorden: dat het een keer goed gaat zegt niets over de volgende keer. Gewoon niet zo koppig zijn en geen risico’s nemen.


  Klijn
  Bijdrager
  #10266148 Quote

  Ik zou geen risico’s nemen, en me er bij neer leggen dat ik dan maar een paar maanden op een minder fijne afdeling moet werken. Als er wel iets gebeurd met je kindje, zul je jezelf dat nooit vergeven!

  #10266157 Quote

  Juist fijn dat je werk daar al aan denkt. De mijne hebben helemaal niets gedaan van wat ze hadden moeten doen. Ik vond het allemaal op het intranet wat ze hadden moeten doen. Helemaal niets van gebeurd! 

   

  read more image Lees ook: Zwanger, en nu?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct