Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Werken In De Opvang

 • Auteur
  Berichten
 • #10540727

  Hoi dames!

  Ik werk in de kinderopvang op de babygroep. Ik ben pas 6 weken en in mijn vorige topic had ik het er over gehad dat ik het op mijn werk het al wilde vertellen maar dat mijn baas vrij is deze week en ik haar het eerste wil vertellen. Nu merk ik tijdens het werken dat ik snel vermoeid ben en soms hele lichte krampjes krijg bij te veel inspannen. Soms gaan we ook weleens wandelen en moeten we een kar duwen met 6 kinderen erin die best zwaar is om te duwen.

  nu ben ik nog maar 6 weken en heb ik verder geen klachten maar ik vind het allemaal erg spannend en denk steeds dat er iets mis kan gaan als ik te zwaar duw of til zoals kinderen naar bed brengen en dus die kar duwen. Kunnen dit soort dingen voor een miskraam zorgen of kan ik dit voorlopig gewoon blijven doen?


  Figaroenprisca
  Bijdrager
  #10540732 Quote

  Ik werk ook in de kinderopvang en ben morgen 17 weken. Wij hebben ook zn kar en de verloskundige gaf aan aan mij dat ik dingen gewoon kan doen totdat ik last krijg, dan moet je goed naar je lichaam luisteren. Wat ik zelf trouwens ook erg lastig vind want je legt toch best snel druk op je collega’s.


  Cvdpluijm
  Bijdrager
  #10540740 Quote

  Ton ik zwanger was van de oudste werkte ik in de catering en moest vaak kratten en pakken Melk dragen van 10 liter.

  De gynaecoloog zei je kan dit gewoon blijven doen tot het niet meer goed voelt.

  Toen ik op de helft was ben ik minder gaan tillen en meer aan collega’s overgelaten maar soms stond ik ook alleen dus dan moest ik wel tillen.

  #10540758 Quote

  Ik ben nu 35 weken en gelukkig sinds 1 week met verlof. Ik werkte 32 uur p. week. Aan het einde merkte ik dat het echt te zwaar werd maar tot die tijd heb Ik alles gedaan totdat ik aan mijn lichaam voelde dat het te zwaar werd. Mijn collega’s hebben mij geholpen waar nodig en de zware kinderen onder hun ‘hoede’ genomen. Dit was erg fijn.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct