Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

What Kan Dit Echt

 • Auteur
  Berichten

 • Essieeeee
  Bijdrager
  #10549105

  Hi dames,

  Toen ik vandaag een zwangerschapstest deed viel ik bijna van mijn stoel! Ik ben vandaag 8 dpo en de zwangerschapstest die ik deed (omdat ik me wat vreemd voelde) was zowaar positief! De tweede die ik deed ook… nu kan dit nog gebeuren zo vroeg na je eisprong, maar het meest opmerkelijke aan het verhaal is wel dat ik 7 dagen voor mijn eisprong voor het laatst seks had! Ik wist wel dat sperma onder de juiste omstandigheden wat langer kan overleg, maar een dikke week?! 

  mijn vraag is nu of iemand hier ervaring mee heeft? Is je zwangerschap toen goed gegaan, kindje gezond etc? Ben zo benieuwd (en nog in shock …) 

   

  liefs

  #10549110 Quote

  Ik had seks 5 dagen voor mijn eisprong en daarna niet meer. Inmiddels ligt er een kerngezonde jongen van 20 maanden boven te slapen 🙂 Ik duim voor je!


  Ananasss
  Bijdrager
  #10549123 Quote

  Hoe zeker ben je van je eisprong? Is een vroegere eisprong bijvoorbeeld mogelijk?
  om je vraag te beantwoorden; dit is verder niet van invloed op het verloop van de zwangerschap danwel gezondheid van de baby!


  Esmee S
  Bijdrager
  #10549124 Quote

  Hoi!
  Ik had ook 6dg voor de eisprong voor het laatst sex gehad en daarna weer netjes met condoom( waren niet aan het plannen voor een 3e🙈) en inmiddels 33wk zwanger van een gezonde dame! Mn verloskundige zei dat het bij uitzondering soms langer in de baarmoeder kan blijven en dat het ook voorkomt je eisprong toch net een dag of 2 eerder is geweest.
  Alvast veel geluk met je zwangerschap!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct