Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

What’s going on?

 • Auteur
  Berichten

 • Rolo
  Bijdrager
  #10097868

  Goedenavond,

  ik ben nieuw op dit forum. Ik zou graag mijn verhaal met jullie willen delen en hoop dat jullie mee willen denken/ kijken.

  Ik heb een onregelmatige cyclus (vermoeden van PCOS omdat er een aantal jaar geleden ook cystes op mijn eierstokken gezien zijn) en mijn vriend en ik proberen sinds kort om zwanger te worden. Begin juni had ik mijn laatste volwaardige menstruatie. Anderhalve week geleden had ik ook een lichte menstruatie met veel bruinverlies maar ook rood en duurde 4 dagen (bruinverlies begon zelfs ruim een week daarvoor al) waardoor ik het wel als menstruatie aanzag. Ik heb van de huisarts toen een verwijsbrief gekregen voor de gynaecoloog omdat mijn cyclus echt een puinhoop leek. Een halve week later (vorige week) begonnen mijn borsten gevoelig en pijnlijk te worden. Voor mij kondigt dit normaal altijd een menstruatie aan binnen 2 weken, wat ik vreemd vond gezien de bloeding een halve week ervoor. Heb tussentijds geregeld een test gedaan, maar deze waren allemaal negatief. Gisteren hevige steken bij mijn eierstokken als ik moest lachen. Vanochtend opnieuw getest met een Kruidvat test ( toen mijn moeder appte dat ze gedroomd had dat ik zwanger was) en deze was licht positief binnen 1 minuut (zie bovenste foto). Direct nog een test gedaan van de Action (minder gevoelig) en deze was minder / heel licht positief (zie onderste foto). Vanwege de steken heb ik de huisarts gebeld en langs geweest. Ik heb de testen ook laten zien en hij gaf aan dat de streep inderdaad nog wel licht is en voor meer zekerheid over 2 dagen opnieuw te testen en anders evt bloedtest om uitsluitsel te geven. Ik word gek van die onzekerheid en durf het ook nog niet te geloven. Wat denken jullie als jullie de foto’s zien? In het geval van een zwangerschap vraag ik me ook af wat voor bloedingen ik anderhalve week geleden gehad heb, aangezien je bij een innestelingsbloeding toch wel een duidelijkere test zou verwachten toch?

  Groetjes!

   

   


  Jillla
  Bijdrager
  #10097870 Quote

  Hey! Ik kan de foto’s niet zien maar een streep is een streep! Zolang ze netjes oplopen is het goed. Gewoon iedere 3 dagen een test doen en dan het liefst van hetzelfde merk.

  Gefeliciteerd!


  Rolo
  Bijdrager
  #10097873 Quote


  Rolo
  Bijdrager
  #10097874 Quote

  Dankjewel voor je reactie Jilla… Hopelijk is de foto nu wel zichtbaar…

   


  Jillla
  Bijdrager
  #10097876 Quote

  Yes nu zie ik hem wel. Nou je bent echt zwanger hoor! Gefeliciteerd! 

  #10097878 Quote

  Wat fijn !!!

  het is duidelijk zichtbaar

  gefeliciteerd 🎉🎉

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  gebruiker841793
  Bijdrager
  #10097892 Quote

  Ik denk ook positief. Die steken die je voelt is volgens mij bandenpijn, ik had dat ook al zelfs voor ik een positieve test had. Maar het zou wel mooi zijn als je de komende dagen een duidelijkere test krijgt…


  Rolo
  Bijdrager
  #10097912 Quote

  Dank voor jullie reacties… Ik ga nog even door met testen de komende dagen 🙂


  Rolo
  Bijdrager
  #10097921 Quote

  Pfoe wat een beroerde nacht: warm, muggen, spanning…

   

  vanochtend vroeg direct weer een  test gedaan… heb de indruk dat de lijn duidelijker wordt:

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct