Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Whatsapp Groep 35 En Gaan Voor Een Eerste Kindje

 • Auteur
  Berichten
 • #5720359

  Hoi allemaal!

  Ik ben zelf nu 35, en na een jarenlange enorme kinderwens en allerlei hobbels op de weg waardoor het eerder niet kon, hebben mijn vriend en ik besloten om vanaf nu toch echt voor een eerste kindje te gaan. Ik merk alleen dat ik het allemaal bijzonder spannend vind. Misschien nog wel extra spannend vanwege mijn leeftijd. Er komen toch wel meer risico’s bij kijken en het is allemaal toch net even minder vanzelfsprekend. Ik heb enorm de behoefte om hier met ‘lot’- en vooral leeftijdsgenoten over te praten en ben daarom op zoek naar andere vrouwen van 35 jaar en ouder die het leuk vinden om  hier ervaringen over uit te wisselen, zorgen te delen, of gewoon gezellig te kletsen over van alles en nog wat. Ik zou hier graag een gezellige whatsappgroep voor willen maken, dat idee popte een tijdje terug ineens bij me op, dat lijkt me zo fijn! Dus ben je 35 of ouder en herken je je hierin? Laat een berichtje achter! Hopelijk vinden we enorm veel steun en gezelligheid bij elkaar en ontstaan er zelfs wel mooie vriendschappen uit.


  SasQuint
  Bijdrager
  #5722334 Quote

  Hoi Cotton Candy.

  Ik herken me hier zeker in.Ik ben nu 39 en toen ik 38 was ben ik bevallen van een zoontje die nu inmiddels 14 maanden is.

  Ondertussen nu 6 weken zwanger van de tweede. Uitgerekend op 2 November.

  Bij de eerste was ik binnen 2 maanden zwanger en bij deze binnen 4 maanden.

  Besef dat ik hierin heel veel geluk heb..

  Succes !


  Rosie Flower
  Bijdrager
  #5728154 Quote

  Hey Cotton Candy,

  ik ben 36 en inmiddels 14 weken zwanger, maar ik weet goed hoe je je voelt. Het heeft bij ons wel een tijdje geduurd voor het zover was. Ik hoop dat het bij jullie snel raak is!


  Wook
  Bijdrager
  #5728415 Quote

  Hoi allemaal,

  Leuk, ik ben nieuw hier. Ben 37 en wil ook graag in de whatsapp groep. Lijkt me gezellig.

  Ik weet nog niet hoe alles werkt, ik wilde dit eigenlijk in een prive bericht sturen met mobiele nummer, maar weet niet hoe. Oeps misschien is dat ook een 35 plus teken

  #10019659 Quote

  Ik ben 38 en heb al twee tienerdochters maar nu 10 wkn zwanger mag ik ook in de groep 🙈🙈

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct