Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

White noise ervaring?

 • Auteur
  Berichten

 • arw
  Bijdrager
  #10504831

  Helpt white noise apparaat, via een knuffel of app?


  Moradora
  Bijdrager
  #10504834 Quote

  Ik gebruik White noise 3hrs continuous op Spotify. En dan een speakertje bij het bedje.
  Hebben nu een apparaatje besteld via Ali express. De hele nacht Spotify aan slurpt mijn telefoon accu leeg en mijn wekker gaat dan ook over de speaker.
  Maar we wilden het eerst testen voor we geld aan een apparaatje uitgeven

  Hier werkt het goed.


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10504837 Quote

  Ik had bij m’n dochtertje een knuffel met hartslaggeluid. Maar zaten ook andere geluiden op. Ik gebruikte de hartslag en legde de knuffel bij haar hoofd. Ze had veel moeite om savonds en vooral snachts zelf te slapen en wilde alleen maar op mij liggen. Toen dit geprobeerd en werkte super. Ze sliep een stuk beter en gewoon in haar eigen bedje ipv op mij. Ik kon deze trouwens instellen dat het een bepaalde tijd aan bleef. Zodra ze geluid begon te maken of ging huilen ging hij weer aan.

  Heb het vanaf een week of 5-6 tot ongeveer 5 maanden gebruikt. Toen had ze het niet meer nodig en hield het geluid haar wakker.


  MamaVanMJR
  Bijdrager
  #10504839 Quote

  Hi !
  Jaaaa, kereltje wordt dinsdag 2 jaar en ik gebruik hem nog steeds. Ik neem mijn White noise overal mee naartoe. Ideaal werkt t maar ook om omgevingsgeluiden te dempen. Aangezien ik ook nog 2 tieners heb die ook gewoon hun ding willen doen dat aangeschaft. Op vakantie ook altijd mee, logeren ook . Zelf vind ik t ook fijn haha…wij hebben de : NUMSY


  Billie
  Bijdrager
  #10504845 Quote

  Onze kleine is nooit echt fan geweest van white noise of hartslaggeluiden toen ze écht nog heel jong was. Maar we gebruiken vanaf een maand of 8 de Numsy tijdens als ‘geluiddemper’ en dat werkt echt super. Ze slaapt beduidend beter/dieper, heeft minder last van de omgeving en valt makkelijker zelf weer in slaap.

  Voordeel van de Numsy is dat hij 12 uur aan één stuk door kan. Ideaal voor de nachten. 


  mirtjemirtje
  Bijdrager
  #10504872 Quote

  Wij hebben een apparaatje, vergelijkbaar met de numsy. Ideaal! Het gaat overal mee naartoe, opvang, opa’s en oma’s. Werkt simpel en daardoor voor iedereen te gebruiken. En hij slaapt er heerlijk op 😊

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Bobbie
  Bijdrager
  #10504874 Quote

  Wij hebben ook de numsy, het vierkante apparaatje. En die kan geloof ik zelfs 32 uur mee!

  Mijn dochter slaapt er altijd mee. Ik leg hem in haar bedje. Het gaat ook mee naar de opvang. En in de kinderwagen. Zodra dat ding aangaat valt ze binnen No time in slaap!


  arw
  Bijdrager
  #10504881 Quote

  Wat goed! Wat voor knuffeltje? Ik zag wel zo’n Zazu knuffeltje


  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10504928 Quote

  Ik heb de SnuzCloud slaapknuffel, heeft 4 geluidjes (2 soorten ruis, 1 hartslag en 1 liedje), verder heeft ie ook lichtjes (roze/rood en wit). Alles gaat uit na 20 minuten en is afzonderlijk aan / uit te zetten. 

  Opzich ben ik heel blij met de white noise, vooral na een maand of 6 diende hij als geluidsdemper zodat ik wat makkelijker te kamer uit kon sneaken 😉 Nu is mijn dochter 14 maanden en slaapt ze er actief mee, nouja ik bedoel, ze knuffelt er nu ook echt mee en vindt het duidelijk fijn als ‘ie aan staat. (je kan hem trouwens ook ophangen aan bed zodat ‘ie niet in het bedje hoeft te liggen)

  Soms was het onhandig dat ‘ie na 20 minuten ophield, want zeker in het begin duurde het in slaapvallen soms langer. Maar nu vind ik het wel lekker, want ik wil uiteindelijk dat ze ook kan slapen zonder ruis. 

  Verder nemen we het knuffeltje altijd mee op vakantie / logeren. Zo heeft ze altijd iets van thuis in een vreemd bedje en heb het idee dat het haar dan wel helpt. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct