Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wie Bij Bevalling

 • Auteur
  Berichten

 • HeHoLetsGo
  Bijdrager
  #10573861

  Ben nu 31w van tweede kindje. Bij de eerste bewust ervoor gekozen enkel met partner aanwezig te bevallen. Nu twijfel ik of ik mijn moeder erbij wil hebben. We hebben een hele goede band waarin alles gezegd kan worden dus ook als ik het niet wil is dat helemaal oke. Mijn overwegingen zitten hem vooral in het stukje dat als ik het wederom alleen met partner doe het echt weer een moment van alleen ons is. Anderzijds zou ik het, ook voor mijn moeder heel mooi vinden als ze het mag meemaken. Ik heb ook aan een constructie gedacht waarbij mn moeder pas instapt als het persen in zicht is (zodat ik de uren ervoor gewoon alleen kan zijn).
  Waarvoor kozen jullie en wat waren de redenen?


  Nmjwg
  Bijdrager
  #10573864 Quote

  Ik zelf vind het zelf een heel intiem moment tussen partner en mijzelf. Ik heb een onwijs goede band met mijn moeder, maar zou haar er niet bij willen, al kan ik wel jou overwegingen begrijpen


  Ivh
  Bijdrager
  #10573865 Quote

  Bij mijn eerste bevalling alleen m’n partner erbij gehad in het ziekenhuis. Bij tweede bevalling waren m’n partner en mn oudste dochter erbij, puur omdat alles anders ging dan verwacht en het een thuisbevalling werd. Eigenlijk wilde we weer in ziekenhuis en dan m’n dochter bij mijn ouders. Maar eigenlijk was het alleen maar mooier dat zij erbij was. M’n moeder hoef ik er niet bij te hebben, hoe goed m’n band met haar ook is, puur omdat ik dit een heel intiem moment vind en dit samen met m’n partner wil doen.


  MommyFaye
  Bijdrager
  #10573870 Quote

  Wat jij fijn vindt, ik heb ook een familielid gevraagd om erbij te zijn want een extra handje en vertrouwd gezicht erbij is altijd mooi meegenomen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct