Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wie had er innesteling krampen?

 • Auteur
  Berichten

 • mmmikkie
  Bijdrager
  #10479784

  Sinds een tijd heb ik een nieuwe relatie en we hebben besloten ervoor te gaan. Ik ben net 36 geworden en zo bang dat het niet lukt. Met m’n ex-vriend heb ik 1,5 jaar geprobeerd zonder succes. Ik heb een hele regelmatige cyclus waardoor de huisarts me bijna verzekerde dat het haast onmogelijk zou zijn dat het aan mij lag. Ik heb vorige maand m’n implanon eruit laten halen en na een week was ik alweer ongesteld. We zijn er gelijk voor gegaan! Nu moet ik dinsdag eigenlijk weer ongesteld worden maar heb sinds een paar dagen krampen, vooral rond m’n schaambeen.. Alleen nu vroeg ik me af, zijn hier vrouwen die tijdens de innesteling periode langer krampen hadden dan een dag bijv? Tuurlijk moet ik gewoon even geduld hebben, en grote kans dat ik heus niet gelijk zwanger ben.. maar m’n wens is zo enorm groot….


  Spookie
  Bijdrager
  #10479789 Quote

  Krampen is een te groot woord, maar ik had wel een aantal dagen voordat ik ongesteld had moeten worden wat “steekjes”… dus wie weet 🙂

  #10479807 Quote

  Ik had buikpijn alsof ik ongesteld moest worden.. voelde echt hetzelfde, was dus de innesteling


  Tulipaa
  Bijdrager
  #10479817 Quote

  Bij beide zwangerschappen kwartiertje / half uurtje wat gevoeld toen het raak was. Ik wist het ook allebei de keren direct dat het de innesteling was en was inderdaad zwanger toen. Als ik er langer last van had, dan was het uiteindelijk altijd de menstruatie die al zat te wringen.


  mmmikkie
  Bijdrager
  #10479845 Quote

  Goedemorgen, ik denk dat het uiteindelijk toch afwachten is hé? ☺️ Per vrouw is het natuurlijk ook verschillend.. Naja nog even wachten, vind het zo enorm spannend! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct