Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wie heeft dit ook meegemaakt?

 • Auteur
  Berichten

 • Chaneln05
  Bijdrager
  #10350847

  Hoi allemaal,

  Ik ben benieuwd of iemand hier hetzelfde of zich herkennen in sommige dingen.

  Sorry alvast voor het lange verhaal, maar probeer het zo goed mogelijk “het probleem” te schetsen.

  Pil werkt totaal niet meer bij mij sinds dat ik ben bevallen in 2017. Prikpil deed totaal zijn werk niet en toen weer de pil gaan gebruiken. Na wikken en wegen en advies van de dokter er toch weer mee gestopt. Heb namelijk ook gewoon nog een kinderwens. 

  Voordat ik mijn zoon kreeg in 2017 ben ik in sept. 2016 gestopt met de pil (keerde tegen me en kon nooit doorslikken want mijn regels kwamen toch zo de 29ste dag ook met de prikpil) en had ik gelijk regelmatige cyclussen, altijd 29/30 dagen. We zijn niet gelijk gaan oefenen, maar zo tegen het einde 2016 hadden we zoiets van lekker boeiend zijn we zwanger dan zijn we zwanger. In Maart 2017 was het raak en in dec dat jaar is mijn zoon geboren.

  Nu in mei gestopt me de pil. Dit omdat het weer niet goed ging en we toch wel een 2de willen maar niet gelijk ( doen het wel zonder voorbehoudsmiddelen, maar op dit moment eigenlijk meer voor het zingen de kerk uit zeg maar, wel met in achterhoofd dat dit altijd kan leiden tot zwangerschap) . Gelijk weer regelmatige cyclussen van 29 dagen. Tot deze maand! Volgens mijn app had ik de 18de ongesteld moeten worden maar tot op heden totaal niks! Vrijdag 22 aug jl. Kreeg ik voor kleine 5 minuten een hevige kramp, dus ik dacht echt van daar heb je het. Maar nee! Heel af en toe een krampje onder in mijn buik (maar geen menstruatiekramp) en lichte steekjes richting mijn liezen. Voel me sinds 2 dagen ook heel erg moe terwijl ik een paar dagen ook heel vast en de hele nacht door slaapt (ben van nature een lichte slaper, en werd dus meerdere keren wakker in de nacht) loop ook de hele dag te gapen en heb totaal geen energie! Ben volgens mijn app nu 8 dagen overtijd. Heb ook geen gevoel dat mijn regels gaan komen. Ook heb ik nog niet getest. Weet niet waarom maar lijkt net of ik het niet durf ( had ik in 2017 ook last van en was ik zwanger) terwijl ik graag een 2de wil. Een raar ombestemd gevoel dus.

  Wie herkent zich hier ook (een beetje) in?

  Gr. Chaneln05

  #10350849 Quote

  Ik zou gewoon maar eens een test doen


  Cookie
  Bijdrager
  #10350859 Quote

  ik zou toch ook een test doen

  #10350860 Quote

  Ja inderdaad, zou ook meteen gaan testen. Ben je meteen van je onzekerheid af. En als je niet zwanger bent dan binnenkort naar de huisarts…. 


  Chaneln05
  Bijdrager
  #10350896 Quote

  Dat is het hem juist. Op 1 of andere redenen durf ik niet. Het is niet de teleurstelling want we zijn er niet 24/7 mee bezig van we willen een 2de. Als het komt dan komt het en als het niet zo is dan is het niet zo.  

  Daarom vind ik het zo vreemd dat ik het nou weer heb. Destijds had ik dit ook en stond ik in een winkel bij de testen en keek ernaar en liep gewoon weer weg! En dat is precies weer zo! Voorbode dat het dan toch weer raak is?! Ik zou haast denken van wel.


  LEvB
  Bijdrager
  #10350901 Quote

  Tja,  als je wilt weten wat er aan de hand is moet je toch echt testen! Dat weet je zelf stiekem ook wel… je moet toch een keer testen? Of wacht je tot je buik gaat groeien en je schopjes gaat voelen? 😉

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10350915 Quote

  Dat is het hem juist. Op 1 of andere redenen durf ik niet. Het is niet de teleurstelling want we zijn er niet 24/7 mee bezig van we willen een 2de. Als het komt dan komt het en als het niet zo is dan is het niet zo. Daarom vind ik het zo vreemd dat ik het nou weer heb. Destijds had ik dit ook en stond ik in een winkel bij de testen en keek ernaar en liep gewoon weer weg! En dat is precies weer zo! Voorbode dat het dan toch weer raak is?! Ik zou haast denken van wel.

  Je kunt ook nog een maand of 9 wachten 😅 Even serieus… wij kunnen het vanaf hier ook niet bekijken. Wat heb je te verliezen?


  x-Marina
  Bijdrager
  #10350927 Quote

  Volgens mij ben je er wel degelijk mee bezig anders start je dit topic niet. Haal een test en voer hem uit zou ik zeggen 🙂

  #10350993 Quote

  ik deed in de paar maanden dat we bezig waren met nummer 1 (maand of 3 maar, had wel 4 pogingen door korte cyclus) elke keer testen.. behalve de maand dat ik zwanger was. Ik wilde niet. Alles in mij zei al dat ik zwanger was en ik wilde niets liever maar ik was toch bang voor de bevestiging.. 

  Ik zou testen als ik jou was.. laat je het weten? Ben wel benieuwd nu haha 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct