Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wie heeft nog deze symptonen ?

 • Auteur
  Berichten
 • #10175115

  Hallo allemaal,

  Sinds zaterdagavond zijn mijn halsklieren enorm beginnen zwellen. Nu aan beiden kanten bijna zo groot als kerstomaten. Over de rest van mijn nek hetzelfde maar dan kleinere bolletjes niet pijnlijk.. maar deze 2 grote kan er zelf niet aankomen, mijn nek bewegen is al pijnlijk. En slikken ook.

  Zaterdagavond heb ik ook koorts gemaakt. Dat is gelukkig voorbij nu. En ik dacht ik kijk even voor een afspraak met mijn dokter en nu is deze 1 week in congé 🙁 ik weet niet wat te doen 


  Troelala
  Bijdrager
  #10175148 Quote

  Klinkt als keelontsteking met opgezwollen lymfeklieren, maar ben geen arts… is er geen vervangende arts? Zou er zeker even langsgaan! Beterschap!


  Floraa
  Bijdrager
  #10175164 Quote

  Hooi,

  Klinkt inderdaad als een keelontsteking, en/of een reactie van het ziekzijn. Er moet altijd een waarnemend arts of vervangende huisarts zijn die waarneemt voor jouw eigen arts. Aangezien je je zorgen maakt lijkt het mij verstandig gewoon te bellen. Geef aan over de opgezette lymfeklieren in combinatie met pijnlijke nek en dat je je zorgen maakt. Dit is namelijk een indicatie voor een afspraak bij de ha.

  Beterschap!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct