Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wie helpt me realistisch te worden? Wachten op NOD

 • Auteur
  Berichten

 • JuneM
  Bijdrager
  #10177712

  Oke, ik heb even een flinke schop nodig. Wellicht kunnen jullie helpen! 

  In januari een miskraam gehad. Deze ronde er weer voor gegaan. 1 maart een positieve ovulatietest en sindsdien roept mijn hoofd: je bent zwanger! Ik roep terug dat dat helemaal niet hoeft en die kans echt klein is, maar ik roep niet hard genoeg. Met als resultaat dat ik mezelf knettergek maak en waarschijnlijk eind deze week teleurgesteld wordt. Ik vind dat ik nog niet echt teleurgesteld mag en kan zijn aangezien dit pas de eerste ronde na de miskraam is. Maar.. we waren zo blij en willen zo graag. 

  Goed, de symptomen die ik denk te hebben.

  - donderdagavond een felle steek in mijn lies die een paar minuten duurde. Mijn hoofd maakt daar een innesteling van (6dpo)

  - menstruatiekrampen sinds eergisteren (7dpo)

  - afscheiding was wit, nu waterig 

  - het lijkt alsof de aderen in mijn borsten beter te zien zijn en donkerdere tempels

  - af en toe een steekje in mijn borsten maar nog niet zo pijnlijk als tijdens mijn zwangerschap (mk)

  - moe en met vlagen misselijk

  Dit is volgensmij allemaal veel te vroeg en totaal niet realistisch. Dus kom maar op met die schoppen waar ik wél realistisch van word!

  #10177720 Quote

  Hey June, je weet en zegt het zelf al, het hoèft niks te betekenen… daarentegen kàn het alles betekenen.

  Wees niet te hard voor jezelf, geniet ook van deze tijd, hoe spannend (en nu nog zo leuk-spannend) is het allemaal! Je bent met je partner net begonnen met proberen, logisch dat je er veel mee bezig bent!

  Wat verdrietig dat het in januari is mis gegaan… maar ik heb het idee dat je er aardig nuchter in staat…

  Ik hoop met je mee voor een positieve test eind deze week, en zo niet, nieuwe ronde nieuwe kansen, iedere keer weer!


  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10177728 Quote

  Hey JuneM, allereerst wat verdrietig dat je een miskraam hebt gehad. Lijkt me verschrikkelijk die ommedraai van zo vrolijk naar verdrietig. 

  Ik ga mee met de post van Hin 😉 Het kan vanalles betekenen maar het hoeft niet…

  Maar wat ik mezelf vandaag bedacht.. ik kan mezelf mentaal elke maand dus van alles laten geloven én laten voelen. Steekjes, plopjes, krampjes.. 

  Dus nu besloten dat ik die mentale power ga aanwenden om er relaxt mee om te gaan. Als ik mezelf elke keer weer kan overtuigen zwanger te zijn, moet ik mezelf ook kunnen overtuigen een chillpil te nemen 😉 


  Hopsasaa
  Bijdrager
  #10177729 Quote

  Wat toevallig. Wij hebben in januari ook een miskraam gehad en ik ben nu ook aan het afwachten. Ik herken daardoor precies wat je zegt.

  Probeer niet te streng voor jezelf te zijn en af en toe ook wel écht te voelen. Tussen je menstruatie en eisprong gebeurt er ook vanalles in je lichaam, maar dan let je er waarschijnlijk minder op. Ik duim iig mee dat het raak is voor je!


  JuneM
  Bijdrager
  #10177746 Quote

  Wat een lieve reacties!!! Dankjulliewel! Wat een goede tip van die chillpil 🤣 ik ga mezelf nu wijsmaken dat ik mega relaxed ben en gewoon tot zaterdag kan wachten met testen! 🤣

   

  Hopsasaa wat toevallig inderdaad! Wanneer is jouw nod? Ik ga er volgende ronde inderdaad eens proberen op te letten. Je hebt helemaal gelijk!


  Hopsasaa
  Bijdrager
  #10177774 Quote

  Mijn NOD is de 12e en ik denk ook vanalles te voelen. Laten we samen duimen dat het wel symptomen zijn en dat we deze week een positieve test in handen hebben.

   

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  JuneM
  Bijdrager
  #10177780 Quote

  Oh wat spannend! Dat is al bijna. Laat je het weten? 


  Hopsasaa
  Bijdrager
  #10177782 Quote

  Zeker! Jij ook hè? Vandaag iig een negatieve test. We houden hoop!


  AngelaDev
  Bijdrager
  #10178634 Quote

  Hi June,

  Wij hebben elkaar volgens mij al keer eerder gesproken. Ik heb in november een miskraam gehad, even twee maandjes rust gepakt en nu proberen we het weer. Ik moet zeggen, ik ben er heel relaxt onder, maar merk ook dat je lichaam allerlei signalen kan geven waar niets van klopt. Het kan ook dat je er gewoon teveel mee bezig bent, dat is absoluut niet goed hoor! Ik begrijp het, maar ik ben ook van mening dat wij vrouwen onzelf zwanger kunnen praten, waardoor de die signalen krijgt. Ik weet niet hoe jouw partner hierin staat, maar ik hoop dat er niet teveel druk word gelegd. Die mannen hebben het ook niet makkelijk 🙂 Laat ‘t lekker los, stress is ook niet goed! 

  Ik hoop voor jullie dat t gauw raak is!

  Liefs Angela

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct