Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wie herkent dit?

 • Auteur
  Berichten

 • MrsT
  Bijdrager
  #10065314

  vorige week woensdag en donderdag 2 positieve ovulatietesten gehad. Waarbij ik donderdag ook echt heftige krampen had en doorhad dat mijn eitje zou gaan springen.

  vandaag opeens een flinke golf van afscheiding. Toen ik me wilde verschonen zag ik dat het meer op slijm leek. Dus ik pakte het tussen mijn vingers en ik kon er draadjea van trekken. Het verschil mit de ovulatie: het is nu dikker en melkachtig.

  we zitten in ronde 14, en in de mmm dus ik heb al heel wat slijmonderzoekjes gedaan, maar dit is weer iets nieuws.

  heeft iemand ditzelfde gehad of misschien een goeie verklaring voor? Ondanks dat ik er niet mee bezig wil zijn blijft het toch door mijn hoofd spoken.


  Jlh
  Bijdrager
  #10065390 Quote

  Heb ik nu ook, 3 dagen na mijn eisprong.

  Dik plakkerig slijm en idd melkachtig. Zolang het geen brokkeltjes en droog is is het prima. Dat zou wijzen op een voorbode van een schimmelinfectie (icm jeuk). Ik hou het erop dat het baarmoederslijmvlies zich aan het klaar maken is voor een eventuele innesteling. Maar ik weet het natuurlijk niet zeker. Ik ben al 17 maanden bezig om zwanger te worden. Al 5 keer een positieve test maar 4 keer na twee weken een vroege mk en 1 keer na 6 weken.

  Maar ik hou hoop. 

  Groetjes

  Susanne

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct