Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wie Herkent Dit Baarmoeder Verkrampt Gigantisch Na Orgasme

 • Auteur
  Berichten

 • CelineXX
  Bijdrager
  #10205112

  Hoi lieve allemaal,

  Ik heb (als goed is) mijn eitje op zondag gehad.(ovulatietesten enzo) Daarom heen hebben wij geklust. Nu heb ik vannacht weer geklust met mijn vriend en hadden we tegelijk een orgasme. Ik ging daarna gewoon plassen en toen ik wilde gaan liggen, verkrampt mijn baarmoeder opeens gigantisch. Ik moest de pijn echt wegpuffen die nauwlijks weg te puffen was. Dit was rond middennacht 1 uur en ik moest er om 5 uur weer uit voor werk. Ik ben uiteindelijk met pijn toch in slaap gevallen en bij wakker worden voelde ik het nog steeds. Niet zo gigantisch erg meer maar nog wel de pijn, steken, ik voel nu constant m’n baarmoeder. Bij het lopen, zitten. Ik heb dit nog NOOIT meegemaakt…. wat kan dit zijn of betekenen? Klinkt het voor 1 van jullie dames bekend? Let me know please! 🙁 


  CelineXX
  Bijdrager
  #10205114 Quote

  Nu ik op het moment voor de spiegel sta om te douchen; gevoelige (zware) borsten en veel blauwe aders (opeens) aanwezig. 


  jannekevs
  Bijdrager
  #10205118 Quote

  Ik herken dit niet van voor mijn zwangerschap. Ik ben nu zwanger en heb nu wel na een orgasme last van mijn baarmoeder. Komt omdat er dan heel veel spieren samentrekken en omdat je dan last van je banden hebt omdat je baarmoeder groeit doet dit pijn. 


  WilKindje
  Bijdrager
  #10205142 Quote

  Ik had dit bij ieder orgasme toen ik nog aan de pil was. Echt misselijk makende pijn. Geen 1 houding die het weg kon nemen, ik liep altijd rondjes het duurde vaak wel 20min. De volgende dag had ik dan altijd een soort spierpijn gevoel in mijn baarmoeder. Helaas geen positieve dingen rondom zwangerschap.


  Floratje
  Bijdrager
  #10205153 Quote

  Heel raar ik heb dit ook pas voor het eerst gehad…

  Of het betekenis heeft.. geen enkel idee 😀


  LotteMilan
  Bijdrager
  #10205190 Quote

  Hoi, ik heb dit gehad toen ik net zwanger was. Daarvoor nooit gehad! Na 8 weken zwangerschap is het bij mij weer verdwenen. Maar ik schrok er toen ook ontzettend van en het was heel pijnlijk. Ik hoop voor jou dat het hiermee te maken heeft dan is het heel goed nieuws haha! 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  BabyKoot
  Bijdrager
  #10205205 Quote

  Als je zondag je eisprong hebt gehad heeft er nog geen innesteling plaatsgevonden en dit zal dan ook geen teken van een zwangerschap zijn. (betekent natuurlijk nog niet dat het niet raak kan zijn deze maand) 

   


  Floratje
  Bijdrager
  #10205207 Quote

  Eenbabyopkomst Had jij dit dan elke keer bij klaarkomen tot 8 weken? 

  #10205213 Quote

  Ik ken dit alleen van tijdens mijn zwangerschap. Dan krijg je idd harde buiken. Maar ervoor niet dus geen idee of dat goed is. Als dat vaker zo is zou ik even naar een huisarts gaan 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct