Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wie herkent enorm snel zwanger worden na miskraam?!

 • Auteur
  Berichten
 • #10351710

  Home > Forums > NOD augustus 2020

  NOD augustus 2020

  • REACTIE | REPORT | QUOTE

   Had trouwens 25ste met kruidvat wel 1 lichte streep was alleen niet binnen de tijd.(Met die kruis test.)  27ste nog een keer getest dit keer binnen de tijd en heel iets donkerder maar nogsteeds een tuur streepje. Maar nu erna 2x negatief getest met action… Als ik maandag nog niet ongesteld ben ga ik nieuwe testen bestellen van sensitst. 

    
   BEWERKEN | REACTIE | REPORT | QUOTE

   Ha dames

   Ik Ben ook nieuw hier. Mijn man en ik proberen zwanger te worden van ons eerste kindje samen, voor mij mijn tweede kindje.

   Graag zou ik het fijn vinden als jullie eens mee kunnen denken. Dit is namelijk echt een verwarrend verhaal. Hoop zo dat iemand zich er toch in kan herkennen.

   Ik ben vorige maand zwanger geweest, nod 15 juli. Vorige week vrijdag vroege miskraam gehad. Maar bizar genoeg en bevestigd door vk, 2 dagen na het BEGIN van mijn miskraam (heb btw maar 1 dag minimaal gevloeid) had ik mijn eisprong. Mijn man en ik hadden de avond ervoor toevallig  seks gehad en de volgende dag had ik het idee dat ik mijn ovulatie had. Leek mij zo idioot onmogelijk. Dus om mezelf te sussen heb ik een ovulatietest gedaan. En wat bleek, ik had een kneiters positieve test!! 

   Vandaag trok ik het niet meer en wilde toch kijken met een vroege test of er misschien een streepje te zien zou zijn. Want in alles voelde ik me gewoon weer zwanger. En wat bleek ik ben weer zwanger!!

   Maar t bizarre is dus dat ik mijn ovulatie 2 dagen na begin miskraam had, en ik een week na mijn miskraam een innestelingsbloeding en een positieve zwangerschapstest heb!!

   Is er iemand die dit ook heeft meegemaakt of iemand kent die dit heeft meegemaakt? Als ik online kijk kan ik serieus niets vinden. 

   Mijn baarmoederwand is ook nooit afgestoten geweest, maar schijnt volgens de vk zichzelf hersteld te hebben. De gynaecologe zag den perfecte baarmoederwand klaar om in te nestelen vorige week, terwijl mijn miskraam net ingezet zou zijn geweest…

   Zo verwarrend dit allemaal..

  #10351733 Quote

  na de bevalling van mijn eerste in begin januari was ik al heel vlug weer zwanger , dus vlak voor de kerst had ik 2 kinderen die in het zelfde jaar waren geboren . en zwanger zijn dat vind ik echt heerlijk 


  Nicolle B
  Bijdrager
  #10351764 Quote

  Volgens mij als je een miskraam hebt gehad kun je nog een aantal weken een positieve test hebben wat ik weleens gehoord heb. Omdat de hcg langzaam minder word .

  Ik wil niet zeggen dat dat bij jou ook zo is. Want hopelijk heb je gelijk en ben je snel opnieuw zwanger.  Maar daar moet je ook rekening mee houden . Ik denk dat straks een echo je meer kan vertellen. 

  Succes en ik zal voor je duimen 😀

  #10352702 Quote

  @ nicolle, Ja, ik heb daar ook over nagedacht, maar de afgelopen week elke dag getest en deze wordt alleen maar donkerder en is al donkerder dan de test van de vorige keer. 

  De VK heeft ondertussen bevestigd dat ik zeker zwanger ben. Maar nu is het vingers crossed dat dit goed blijft gaan… 

  #10352703 Quote

  @ nicolle, Ja, ik heb daar ook over nagedacht, maar de afgelopen week elke dag getest en deze wordt alleen maar donkerder en is al donkerder dan de test van de vorige keer. 

  De VK heeft ondertussen bevestigd dat ik zeker zwanger ben. Maar nu is het vingers crossed dat dit goed blijft gaan… 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct