Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wie kan het me uitleggen?

 • Auteur
  Berichten

 • ElkeH
  Bijdrager
  #10070123

  hoi hoi,

  Ik ben eindelijk maar 37 dagen op 6 april ongesteld geworden mijn eerste echte ongesteld heid na de pil

  Dus nu kunnen we gaan beginnen hoe weet ik nou wanneer ik het meest vruchtbaar ben? Ik heb ovulatie test gehaald maar ik weet  niet hoe ik het het beste aan kan pakken. wij zijn nieuw in dit vak🤣 

  Wie kan me helpen? op internet staan zoveel verschillende dingen 


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10070126 Quote

  Om je ovulatie te kunnen vinden kun je het beste vanaf dag 10 ( dag 1 is de dag dat je menstruatie begint) van je cyclus beginnen met testen. En dan net zolang door totdat je de ovulatie gevonden hebt. Omdat je nog niet weet hoelang je cyclus is, zou je hem op deze manier niet moeten kunnen missen.  Succes! 


  xMILA
  Bijdrager
  #10070139 Quote

  Hoi elke!

  ben je echt ongesteld geweest of was het nog “ontrekkingsbloed”

  de eerste keer is het toch ontrekkingsbloed? Of heb je dat ook al gehad

  dit vraag ik omdat ik zelf ook onlangs ben gestopt met de pil maar op dag 33 nog niet “echt” ongesteld ben geworden (alleenvorige maand onttrekkingsbloed) 

  En het is verstandig om het bij te houden in een app. Mijn kalender, maya, flo of noem maar op. Zo weet je of je regelmatig ongesteld word of niet. Zo kan je ook je vruchtbare periodes inzien.

  liefs


  ElkeH
  Bijdrager
  #10070141 Quote

  Hoi lissssa

  onttrekkings bloeding had ik al gehad indd nu mijn “echte” menstruatie 

  Ja ik heb een app maar die kan ik nog niet volledig invullen omdat mijn menstruatie nu langer uitbleef dan normaal is omdat ik aan het ontpillen was dus weet niet op hoeveel dagen mijn tussenperiode zit zeg maar.. 


  Meliisz
  Bijdrager
  #10070207 Quote

  @oudersvannu

  Ik ben 25 maart ongesteld geworden, heb een cyclus van ongeveer tussen de 27-29 dagen. Meestal gewoon 28 dagen. Ik slik al een tijd geen pil.

  Ik moet 22/23 april ongeveer ongesteld worden en heb afgelopen weekend za en zo onveilige seks gehad. Vanaf zo kreeg ik een beetje afscheiding en sinds gisteren is dat erger geworden. Ook helder rood bloed, dan weer bruin en licht roze en dan ineens weer rood bloed. Daarnaast heb ik ook een harde buik en een blaasontsteking. Dat denk ik omdat ik pijn heb bij het plassen. Heb hiervoor nog nooit een tussenbloeding gehad en altijd een regelmatige cyclus.

  Zou ik zwanger kunnen zijn? 


  Meliisz
  Bijdrager
  #10070381 Quote

  Niemand?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct