Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wie kan mij helpen? Ben ik zwanger of niet?

 • Auteur
  Berichten

 • Marissa Melchers
  Bijdrager
  #5694215

  hoi hoi,

  Vorige maand had ik een week voor mijn menstruatie een positieve test, helaas werd ik ongesteld (een vroege miskraam) gewoon op de dag dat m’n menstruatie zou komen. Nou heb ik deze maand wel m’n eiersprong gevoeld, en zou ik 4 dagen geleden al ongesteld moeten worden… wat ik dus nog niet ben. Overigens voelt het wel al 3 dagen dat ik ongesteld moet worden, maar bloed niet. Gisterochtend rond 8 uur test gedaan en was negatief, toen ik later thuis kwam 13 uur stonden er opeens 2 streepjes op de test?!? Ik weet dat een test na zolang niet meer geldig is, maar hoe komen er dan opeens 2 streepjes op te staan? Ik gebruik de 2 van 5 euro van de Kruidvat.

  liefs


  nicole maessen-1
  Bijdrager
  #5694230 Quote

  Hallo

  Ik zou als ik jou was even nog keer een test doen. Op begin van mijn zwangerschap had ik ook menstruatie klachten. Maar ik bleek zwanger te zijn. En eerste test was negatief en 2 dagen later positief en ik had de test van action.

  Veel succes!

  Liefs


  NoraMae
  Bijdrager
  #5694248 Quote

  Inderdaad over een paar dagen een nieuwe test doen.

  Ook ik had het gevoel ongesteld te gaan worden toen ik zwanger bleek. Het lijkt allemaal zoveel op elkaar, die klachten!

  Succes

  #5694414 Quote

  Ik ben wel benieuwd, heb je nog een test gedaan?


  Marissa Melchers
  Bijdrager
  #5694516 Quote

  Ben helaas 5 dagen overtijd, zonder buikpijn etc zomaar ongesteld geworden, had wel veel last van onderrug pijn en mijn heupen..tot op heden nog ongesteld *dag 4* en geen buikpijn niks gehad…z’n ongesteldheid heb ik nog nooit meegemaakt..

  helaas weer wachten op de volgende ronde

  Liefs

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct