Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Innestelingsdip? Wie kijkt er mee?

 • Auteur
  Berichten

 • LiekeHeart
  Bijdrager
  #10505803

  Wie wil mee kijken naar mijn temperatuur kaart? Ik gebruik Natural Cycles en meet mijn temperatuur iedere dag om 6:00. Mijn cyclus is regelmatig (29 dagen) En mijn ovulatie is telkens op CD 18. Had ook deze keer weer rekbaar/elastische afscheiding die dag en had CD 17 een positieve ovulatietest. De app heeft ook deze ronde mijn ovulatie weer bevestigd. Verder heb ik nooit extreem hoge temperaturen na mijn eisprong. De dagen voor mijn menstruatie zakt mijn temperatuur vaak naar 36.30 en blijft dan wat schommelen. 
  Door de daling van de afgelopen twee dagen ging ik er eigenlijk vanuit dat ik weer ongesteld zou moeten worden of dat mijn cyclus zelfs wat korter zou zijn deze ronde. Maar vanochtend had ik opeens een gigantische temperatuur stijging!! Hij is bij mij nog nooit zo hoog geweest. Zou de temperatuur dip een in innestelingsdip kunnen zijn? Wat denken jullie?
  Ik hoop in ieder geval dat mijn temperatuur mooi hoog blijft!


  GiftofLife
  Bijdrager
  #10505913 Quote

  Het zou heel goed kunnen, ik heb precies hetzelfde gehad in de cyclus dat ik zwanger werd. Ik zou zeggen houdt je temp in de gaten en wacht tot je NOD / overtijd bent om een test te doen.

  Dan heb je iets meer zekerheid ☺️

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct