Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wie nog meer deze maand?

 • Auteur
  Berichten

 • CoVo
  Bijdrager
  #10075790

   Hai meiden!

  Vorige week heb ik een miskraam gehad met 5 weken, wat voor mij de 2e ronde was. De bloeding is maandag gestopt, en we proberen het gewoon direct weer.

  Normaliter heb ik een cyclus van 25 à 26 dagen, dus ik verwacht mijn vruchtbare dagen vanaf dit weekend te kunnen gaan benutten. 🙂 Mits mijn cyclus direct weer op gang komt natuurlijk, maar dit was de vorige keer (6 jaar geleden een mk op 9 weken) ook het geval en na stoppen met de pil was mijn cyclus ook direct weer stabiel.

  Zijn er meiden die rond dezelfde tijd straks hun NOD verwachten die elkaar op de hoogte willen houden? Lijkt me leuk!

   

  Groetjes!

  Coby


  LL UU
  Bijdrager
  #10075836 Quote

  Hoi Coby,

  Jammer dat je een miskraam hebt gehad. Ik hoop dat je snel zwanger mag raken. het blijft heftig voor een vrouw om een miskraam mee te maken en ook nog is 2x. Ik hoop dat je binnenkort een positieve test in je handen hebt en niet nog is een miskraam mee hoef te maken. Ik heb zelf ook een miskraam gehad 10 weken en 2 dagen en in Oktober ben ik gecuretteerd op 21 april was mijn uitgerekende datum en nog steeds geen zwangerschap te bekennen. Ik hoop dat het voor ons allemaal die zwanger wilt worden gegund is. Ik zelf zit nu op ronde 7 en mijn NOD is 23 april ik hoop dat het dit keer raak is anders zit ik alweer op ronde 8 terwijl ik een cyclus heb van 27/28 dagen en voor het eerst had ik afgelopen maand een cyclus van 25 dagen misschien komt het omdat ik een blaasontsteking had. Ik lees graag mee en leuk om met ze alle hierover te kunnen praten want met je vriendinnen doe je dat niet zo snel omdat je niet in hetzelfde schuitje zit.

  groetjes,

  LLUU


  Superjuffie
  Bijdrager
  #10075866 Quote

  Er is een topic met nod 19 mei. Misschien wil je daar aansluiten? Komt aardig overeen met jouw datum


  CoVo
  Bijdrager
  #10075872 Quote

  Hai Lluu! 

  Gezellig dat je reageert!

  Klopt, een miskraam is echt heel heftig om doorheen te gaan. Deze was erg pril, en toch heb ik wat tissues en chocola er doorheen geholpen. Ik voelde hem al aankomen en toen het werd bevestigd voelde ik me ontzettend leeg.

  Maar, ik zeg wel steeds tegen mezelf dat er echt meiden zijn die het zwaarder hebben. Anderen raken veel moeizamer zwanger of zelfs helemaal niet zonder hulp, of horen gaandeweg dat iets zodanig niet goed zit dat een zwangerschap misschien wel heel moeilijk wordt. Dan mag ik van geluk spreken dat mijn lichaam in staat is zwanger te raken, en ook nog eens zo gezond is om zelf te kunnen herkennen dat het niet vitaal is en het af te breken. Mijn lichaam moet gewoon eerst een paar keer oefenen zeg ik tegen mijn nichtjes. 😉 We moeten positief blijven, op een dag heb je een kleintje in je armen.

  Heftig, een curettage na 10 weken! Kwam je er bij de echo achter? En oh meid wat moeilijk voor je dat het sindsdien nog niet is gelukt weer zwanger te raken. Iedere maand weer die wachtweken. Ik hoop echt voor je dat het deze ronde raak is!! Echt hoor, voor je het weet heb je weer een positieve test in je handen. Ik duim met je mee.

  Ik vind het fijn dit hier te delen en mee te luisteren met anderen. Wat je zegt, je bespreekt het minder snel met je omgeving. Af en toe wel hoor, maar hier vind je toch meiden die in dezelfde situatie zitten en elkaar goed begrijpen. 

  Je bedoelt denk ik 23 mei? Dat je NOD is? Ik verwacht die van mij ook rond die tijd, spannend! 


  CoVo
  Bijdrager
  #10075883 Quote

  Goede tip! Dank je superjuffie!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct