Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wie Ooo Direct Zwanger Na Mirena

 • Auteur
  Berichten
 • #5058722

  Hoi allemaal,

  Ik heb een dochter van 5,5 waarvoor mijn ex-man en ik 2 jaar bezig zijn geweest om zwanger te worden. Uiteindelijk dus 5,5 jaar geleden moeder geworden van een prachtige meid.

  Nu inmiddels een tijdje verder, inmiddels 4 jaar gescheiden van mijn ex. Mijn huidige vriend en ik hebben een kinderwens en besloten om mijn spiraal te laten verwijderen. Hij heeft met zijn ex 3x een mk gehad, ik heb er 2 jaar over gedaan om zwanger te raken met m’n eerste man.. We dachten dat het nu wel even zou gaan duren.

  24 maart is m’n spiraal verwijderd. 2 dagen daarna had ik een bloedinkje van 1 dag. Ik schreef dat toe aan het verwijderen van de spiraal èn het uitstrijkje (baarmoederhals-bevolkingsonderzoek) dat toen meteen gemaakt is. Een week na het verwijderen van m’n spiraal voelde ik me niet zo lekker. Bij vlagen misselijk, daarna ook pijnlijke borsten, gespannen buik.. en vorige week maandag (3 weken na het verwijderen van m’n spiraal) hadden we een heeeel licht positieve test… Woensdagochtend een ClearBlue, positief met 2-3 na conceptie..
  Woensdagavond is Moeders Voor Moeders geweest, wederom positieve test.

  Omdat ik geen menstruatie heb gehad, heb ik dus geen idee hoe ver ik nu ben… Het maakt me enorm onzeker, zeker gezien ons beider verleden. Zijn er meer die dit hebben meegemaakt? Heeft iemand enig idee hoe het zit met de zwangerschapsduur?

  #5653471 Quote

  Ik heb na het verwijderen van mijn Mirena een hele heftige bloeding gehad van 12 dagen. De volgende cyclus is het gelukt!

   

  Ik ben er sinds gisteren achter dat wij ons derde kindje verwachten.

  ik denk dat je het best een afspraak kunt plannen met de verloskundige, zij zal toch een termijn echo (laten) doen en daarmee bepalen hoever je bent.

   

  geniet van deze spontane verrassing!


  gebruiker58468
  Bijdrager
  #5654501 Quote

  Hoi hoi,

  Ik heb na het verwijderen van de mirena eigenlijk vrij weinig last gehad.. het bloedde misschien 2 dagen licht.

  Mijn menstruatie kwam gelijk weer op gang.. en na de 4e keer was het raak.. ik ben nu bijna 8 weken zwanger.

  Elke vrouwen lichaam reageert anders op het verwijderen van de mirena… heb al zoveel erover gelezen.

  Succes!

   


  saxy86
  Bijdrager
  #5654926 Quote

  Hoi hoi,

   

  Ik heb mijn mirena 33 dagen geleden laten verwijderen. Meteen een week heel heftig ongesteld. Nu zou ik ongesteld moeten worden maar nog geen teken daar van.

  Bij mijn dochter slikte ik de pil, mijn ex en ik waren toen na de 2de menstruatie aanstaande ouders.

  Nu bij mijn nieuwe vriend misschien wel meteen raak. En dan ook meteen na het verwijderen spiraal met 1 cyclus morgen is mijn nod. Heb ik maandag nog niks ga ik testen.

   

  Succes allemaal

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct