Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wie Testte Er Nog Meer Na Nod Pas Positief

 • Auteur
  Berichten

 • MollieVier
  Bijdrager
  #10392945

  Hallo allemaal,

  Ik vroeg me af wanneer iedereen positief testte? Ik ben nu al circa een week over tijd en heb tot afgelopen woensdag nog steeds negatief getest. Morgen wil ik weer een poging doen en dan zit ik op dag 35. Normaal wordt ik rond dag 26/28 ongesteld…

  Ik word er super onzeker van dat ik nog niet ongesteld ben en negatief blijf testen! Normaal voel ik bijna altijd mijn eisprong maar de afgelopen maand heb ik niks gevoeld… ben dus ook bang dat ik miss een cyclus oversla?

  Ben in ieder geval heel benieuwd naar ieder haar ervaring!!

  #10392948 Quote

  Ik testte na NOD positief, volgens mij was ik 5 dagen overtijd. Maar heb alleen 5 dagen vóór NOD getest en toen pas weer 5 dagen overtijd. Dus dat is wel een beetje anders dan bij jou (misschien was mijn test op NOD al wel positief geweest maar dat weet ik dus niet).


  Debb
  Bijdrager
  #10392992 Quote

  Hé, wat spannend zeg! Ik testte al na 2 dagen overtijd positief. Dacht wel al een innesteling gevoeld te hebben die week ervoor, wat dus ook klopte. Het zou best kunnen dat je een eisprong hebt overgeslagen. Volgens mij zou je snel na overtijd te zijn al genoeg hormonen moeten hebben om positief te testen. Hoop voor je dat het snel lukt! Groetjes 


  MollieVier
  Bijdrager
  #10393008 Quote

  Dank voor jullie reacties! Zelf had ik ook het idee dat het dan al te zien moest zijn, al maken sommige minder snel hcg aan… maar toch is mijn hoop daarin ook al minder.
  Twijfel ook om nu al met ovulatietesten te beginnen, mocht ik er een overgeslagen hebben dat ik er optijd bij ben

  #10393376 Quote

  Spannend, maar lijkt mij dat helaas de kans groter is dat deze cyclus langer duurt een keer. Zelf ook gehad aantal keer in drukkee periodes. Met ovulatietesten vond ik het fijn om meer grip te krijgen op wanneer wat plaatsvond, ook al voelde ik mijn eisprong vaak.


  MollieVier
  Bijdrager
  #10393584 Quote

  Helaas net ongesteld geworden.. ik ga deze keer ook maar weer ovulatietesten gebruiken..

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct