Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wie zit ook op zijn Nod te wachten?

 • Auteur
  Berichten

 • Mandiee
  Bijdrager
  #5715097

  hoi Allemaal!

  ik ben erg benieuwd naar wie ook bijna haar Nod heeft en of je al kwaaltjes hebt..

  mijn Nod is maandag… en heb denk ik redelijk wat kwaaltjes..

  dit is ronde drie en ik weet van de vorige twee rondes dat mijn lichaam me aardig voor de gek kan houden..

  wat zijn jullie ervaringen tot zover?

   

  liefs Mandy

  #5715171 Quote

  Hoi Mandy,

  volgens mij praat je ook in het andere forum waar ik in zit over stoppen in november…

  Ik ben gister ongesteld geworden maar mijn lichaam hield me ook aardig voor de gek. Tenminste.. je gaat ineens allerlei dingen voelen.. ik sliep bijvoorbeeld heel slecht en heb ineens veel last van jeuk en eczeem. Ook voelde ik steeds een gek gevoel in mijn onderbuik..Toen ik dat allemaal opzocht kwam ik uit op zwangerschapskwaaltjes dus ga je gelijk denken dat je misschien wel zwanger bent… helaas is dat dus niet het geval.. op naar de volgende maand:) spannend!

  Hoe zijn jou ervaringen?

  Liefs Carmen


  Anoniem
  Lid
  #5715218 Quote

  Spannend mandy!

  En je lichaam kan je inderdaad zoooo voor de gek houden!

  Ik zit op de helft dus over 2 weken mijn NOD!

  Ik duim voor je dat het uitblijft!


  Mandiee
  Bijdrager
  #5715222 Quote

  Hoi Carmen!

  wat leuk dat je reageerd!

  klopt, ik heb daar gister een reactie gepost maar toen had ik deze vraag er al neergezet.

  dit is voor het eerst dat ik zelf schrijf op een forum 🙂 ik speur wel veel het internet af naar ervaringen… die weken duren ook zoo lang 🙂

  ooh wat balen!! Juist Door de kwaaltjes denk je ja, zal het echt?!! Heel erg jammer. Maar vol goeie moed de volgende maand in!

  afgelopen twee maand had ik vlagen van misselijkheid en spugen.. (bleek gewoon last te hebben van het virus).

  deze maand kreeg ik ineens heel veel puistjes in mijn gezicht, slecht in slaap komen, ik heb de hele week al een zeurgevoel in mijn onderbuik, gister zelfs krampen en al een paar dagen soort van bandenpijn. (Wat ik me herinner van mijn eerste zwangerschap) en gauw vol/misselijk. Vanmorgen zat ik zo vol dat er wat terug kwam…

  en Vandaag had ik bruine afscheiding bij het plassen wat nog niet lijkt op te houden.. dus ik ben haast bang dat maandag of eerder mijn menstruatie wel doorbreekt..

   

  liefs Mandy

   

   


  Mandiee
  Bijdrager
  #5715223 Quote

  Hoi K5,

  ja heel spannend!! Voor jou breekt dus nu het lange wachten aan!

  Zijn jullie al lang bezig?

   


  Marianne 1200
  Bijdrager
  #5715224 Quote

  Hey Mandiee, mijn nod is dinsdag. Voor mij is dit ronde 5. Elke maand ben ik heel relaxt tot ik dichterbij die dag kom er dan ga ik hopen en tegelijk denken; zal wel weer niet, ik ben er teveel mee bezig, ik moet ontspannen. Mijn lichaam heeft veel verschillende kwaaltjes gehad in het afgelopen half jaar. Ik kan nergens meer van op aan haha.

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Mandiee
  Bijdrager
  #5715227 Quote

  Hoi Wanda 1200,

  ik snap wat je bedoelt.. aan het begin spreek ik mezelf steng toe dat ik er minder mee bezig ga zijn.. toch weet ik dondersgoed wat ongeveer mijn dagen zijn en daarna ben ik steeds meer op het internet te vinden.. heel moeilijk om het niet te doen..


  maar ondanks dat je er zoveel mee bezig bent wel proberen positief te blijven. Ook makkelijker gezegt als gedaan. Maar ik duim heel hard voor je dat je dinsdag niet ongesteld word en een mooie positieve test in handen hebt!!


  ik dacht eigenlijk dat doordat ik andere kwaaltjes heb het dan misschien toch nu wel raak was maar die gedachte moet ik dan maar laten varen hihi

  is dit voor jullie eerste kindje?


  Marianne 1200
  Bijdrager
  #5715228 Quote

  Hey Mandiee, jij maandag toch? Laat je het weten hoe het gaat? Of je ongesteld bent maar ook of je gaat testen? Ja dit zou ons eerste kindje worden. Ik ben al boven de 30 dus ik vind het extra spannend. Mijn zusje gaat nu voor haar 2e en hoewel ik het super super leuk voor haar vind merk ik ook dat ik het pijnlijk zou vinden als zij sneller zwanger is dan ik. Maakt me dat heel egoïstisch? We hopen heel erg dat we tegelijk zwanger zijn deze keer. Zouden we super leuk vinden. Zou dit ook jouw eerste kindje worden? X Wanda


  Mandiee
  Bijdrager
  #5715229 Quote

  Hoi Wanda,

   

  jaa ik maandag!! Wat duurt het lang! Heb morgen en een groot deel van zaterdag gelukkig leuke dingen gepland dus hopelijk denk ik er niet te veel aan. (Hoor mezelf nou haha tuurlijk denk ik eraan.) moet me zelf aardig inhouden om niet eerder te testen. Normaal gesproken ben ik maandags als ik wakker word gelijk ongesteld, dus mocht die uitblijven ga ik gelijk testen! Ja ik laat het weten!  Ben ook heel benieuwd hoe het bij jou gaat!

  Ik heb al een zoontje van 3 jaar. Toen was ik er totaaaal niet mee bezig dus ik ken dit ook niet van mezelf.

  Nee ik vind het niet egoïstisch van jou. Ik zou misschien wel het zelfde gevoel hebben. En tuurlijk gun je het je zusje, maar je gevoel je wilt dit zoooo graag. Ik denk dat er veel vrouwen zijn die dat misschien denken. En als het dan bij je zelf wat langer duurt en bij de ander snel zou gaan, geeft je toch een rot gevoel. En er zou niks leuker zijn als samen zwanger met je zus! De kids even oud! Geweldig! Ik hoop des te meer voor je dat het dinsdag vet positief is. Of wil je eerst een paar dagen overtijd zijn voordat je test?

  wel leuk dat er iemand op de hoogte is dat jullie het proberen. Dan kan je ook het er over hebben met elkaar. Ik vandaag appen naar mijn man over de kwaaltjes haha maar delen met een zus of vriendin is zoveel beter haha niks tegen mijn man hoor maar die wil eerst een positieve test zien haha

   

  wat zijn deze maand je kwaaltjes?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct