Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Witte Bloedcellen Urine

 • Auteur
  Berichten
 • #10462532

  Hallo

  ik ben nu 32 weken zwanger en heb sinds 2 dagen veel last van de onderbuik en vaak naar de wc maat kleine beetjes plassen, heb gisteren urine ingeleverd en daarna is het gelijk op kweek gezet , er zijn veel witte bloedcellen gevonden maar geen ontsteking , maak me tog beetje zorgen meer mensen dit gehad ?


  Ananasss
  Bijdrager
  #10462538 Quote

  Volgens mij jij zelf al een keer of 3 eerder? Als ik het me goed herinner heb je al vaker urine ingeleverd. Als daar telkens geen uwi uit komt, zul je dat gewoonweg echt niet hebben. Vaak beetjes plassen is normaal tijdens een zwangerschap. Ook buik hoort er helaas gewoon bij 


  Tesssa
  Bijdrager
  #10462604 Quote

  Ik zou zeggen, vraag het eens na bij je eigen huisarts of de assistente. Zij checken je urine, dus kunnen je vast en zeker ook iets vertellen over de uitslag. Want het maakt nogal uit hoeveel en hoe de andere waardes zijn. Met alleen de info die jij beschrijft, kunnen mensen op een forum je niet verder helpen.. Succes! 


  Annnnnnn
  Bijdrager
  #10462884 Quote

  Witte bloedcellen zitten ook in je urine als je wat last hebt van vaginale afscheiding, dit hoeft dus niet altijd op een ontsteking te duiden. Een urinekweek is standaard bij zwangere vrouwen met klachten, waarbij de urine niet helemaal “schoon” is. Niets om je zorgen over te maken, gewoon om zeker te weten dat je geen blaasontsteking hebt!


  NikkiValentijn
  Bijdrager
  #10463076 Quote

  Veel witte bloedcellen, maar geen bacterie, kan er ook op wijzen dat je net een blaasontsteking hebt gehad. (Ben geen dokter)

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct