Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wonder

 • Auteur
  Berichten

 • Kruumell
  Bijdrager
  #10131455

  Heej, 

  Dit is nieuw voor mij, maar wil graag mijn verhaal een keer kwijt. 

  In 2015 hebben wij een wondertje op de wereld mogen zetten en dit terwijl wij meteen aangeteld waren, het blijft een wonder! Maar het was ook behoorlijk spannend… Ik was een dikke 20 kilo aangekomen normaal maat S/ ‘m had tinteling in handen maar mijn symptomen deden de verloskundige geen bellen rinkelen, toen 36.3 is ons zoontje gehaald moeten worden, (ook nog stuitligging) bleek dat ik het hellp syndroom had.  Dit was vrij heftig ook wel voor de partner en merk ook wel dat ik hierdoor niet helemaal meer de “oude” ben. (sneller moe, geprikkeld) nu ja en je hebt er een kindje bij wat aandacht vraagt 😃

  Nu inmiddels dik 3 jaar verder zitten we in de Mm, van allerlei onderzoeken gehad en blijkt dat ik 1 halve baarmoeder heb(daarom stuitligging) en maar 1 eileider die open is. Na ander half jaar zelf proberen nu toch op na de 2e iui behandeling met clomid en prygnyl. En de hoop is soms ver te zoeken en vind het soms ook erg lastig, veel emoties wat ook de thuissituatie niet bevorderd. En alles gaat gewoon maar door!

  Maar goed binnenkort gaan we even paar daagjes op vakantie hopelijk zal mij dit goed doen. We gaan er iniedergeval nog steeds voor! SAMEN vooral dat is heel belangrijk en leuke dingen ook met z’n 2e blijven ondernemen!

  Verder wens ik iedereen veel succes en geluk toe. Want het is echt een Wonder!

  Zou graag meer verhalen over soort gelijkenis willen lezen. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct