Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wordt Deze Naam Lastig Voor Het Kind

 • Auteur
  Berichten
 • #10289573

  Andere naam gekozen :)

  #10289578 Quote

  Ik zou het zelf niet doen, angst dat hij hiermee erg gepest gaat worden. Uiteindelijk is het je eigen keuze, maar denk er goed over na. 

  succes


  kimvanalphen
  Bijdrager
  #10289585 Quote

  Ja de eerste keer zullen mensen het misschien verkeerd uitspreken maar dat heb je met zoveel namen. Gewoon 1x op de juiste manier zeggen en dan is het toch opgelost. Ik vind het een leuke naam dus zou het gewoon doen.

  #10289587 Quote

  Jimi Hendrix schrijf je ook op die manier, leuker dan Jimmy als je het mij vraagt. Gewoon doen als jullie m mooi vinden! 


  xSuzyQ
  Bijdrager
  #10289588 Quote

  Ik zou gewoon voor Jim gaan (maar ben bevooroordeeld, mijn zoontje heet zo 😊) Liefkozend wordt het nu toch wel Jimmy (of Jimbo of Jimster of Jimmybimmybommy 😂). Voor een volwassen man vind ik Jim als ‘basis’ dan wel gepaster.

   

  Als je toch voor Jimi wil gaan, zou ik het schrijven als Jimmy. Niets zo vervelend voor een kind (en ouders) als altijd te moeten corrigeren op uitspraak of schrijfwijze.


  TJF
  Bijdrager
  #10289590 Quote

  Ik zou Jimi wel uitspreken als Jimmy, maar als ik Jimmy zou horen, zou het nooit in me opkomen om Jimi te schrijven. Dus ik denk dat je zoontje dan wel altijd zn naam zou moeten spellen.. 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10289591 Quote

  Ik vind het een leuke naam en ik denk zelf niet dat je je iets aan moet trekken van mensen die namen verkeerd uitspreken! Dat gebeurt één keer en daarna niet meer. En sowieso weten mensen van de simpelste namen nog iets raars te maken.

  Gewoon doen dus! 
  Groetjes, een mama met zelf een ‘verwarrende’ naam 😉

  #10289594 Quote

  Ik zou het zelf niet doen, angst dat hij hiermee erg gepest gaat worden. Uiteindelijk is het je eigen keuze, maar denk er goed over na. succes

  Gepest!? Hoe dan? Dat vind ik wel echt heel vergezocht.


  M aria
  Bijdrager
  #10289597 Quote

  Toen ik het las dacht ik meteen aan de uitspraak Jimmy. Als ik het zou horen zou ik niet denken aan de spelling Jimi, maar dat weten mensen in jullie omgeving snel genoeg toch?! Ik ken iemand die Dennie heet, terwijl als mensen dat horen de meeste toch ook wel denken dat je Danny schrijft. Daarbij hebben kinderen tegenwoordig de meest aparte namen, die moeten ook gespeld worden en misschien zelfs met uitspraak corrigeren. Gewoon voor Jimi gaan als dat jullie keuze is ☺️

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct