Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wow Meteen Zwanger Van De 2e

 • Auteur
  Berichten

 • Bo-Belle
  Bijdrager
  #10548564

  Hi meiden! 

  Ik móet gewoon even ergens mijn verhaal delen want ik plof bijna uit elkaar haha! Mijn dochter is nu ruim 1,5 en we begonnen steeds vaker na te denken over een tweede kindje. Vorige maand besloten er gewoon voor te gaan, op onze eerste hebben we zeker 2,5 jaar gewacht namelijk.

  Uiteindelijk ben ik van onze eerste IUI poging zwanger geraakt. Dat zag er toen helemaal niet al te best uit. Sterker nog, ze zeiden ‘als de uitslagen volgende keer weer zo zijn gaan jullie meteen door naar IVF’. Dat is er dus nooit van gekomen maar ik had dus altijd in mijn hoofd dat we voor een eventuele tweede ook wel een poosje uit mochten trekken. 

  Vorige maand besloten we ervoor te gaan, toen was het nog even wachten op mijn ovulatie en nu deed ik gister een testje. daar zag ik eigenlijk meteen een heeeel licht schaduwlijntje, maar zó licht dat ik dacht: dat moet wel een voorgedrukt streepje zijn. 

  Maar nu deed ik er vanochtend 1 van de kruidvat én nog een action early en verdomd… ik zie toch écht iets. Dit kwam binnen de tijd, de test was nog niet eens droog. 

  Zou ik dan dit keer gewoon de eerste ronde zwanger zijn geraakt? Holy smack! (ik weet het, allemaal heel pril, 2 dagen voor NOD, maar toch… kriebels!)

  https://imgur.com/a/Cy3f7fK ;


  LennyvO
  Bijdrager
  #10548569 Quote

  Gefeliciteerd 🥳


  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10548571 Quote

  Hmm, link doet het bij mij niet… zo wel? 

  https://imgur.com/a/Ip6Kl6w 

  offf zo:

  https://ibb.co/LQXnbMh 

  #10548579 Quote

  Hij is duidelijker als bij mij toen paar dagen voor nod en nu inmiddels 26 weken.


  Tesssa
  Bijdrager
  #10548586 Quote

  Wauw, wat bijzonder en spannend! Idd een heel licht streepje, maar ik zie wel echt een streepje. Over 2 dagen nog een keer testen en dan is ie vast duidelijker. Wat een cadeautje, zeker met jullie geschiedenis ❤️

  #10548587 Quote

  Super! Ik ben net pril van de eerste cryo terugplaatsing voor een broertje of zusje van onze dochter. Een dag voor zij 1 werd kreeg ik de cryo terugplaatsing. En nu dus zwanger! Ik snap je gevoel! Gek hè dat contrast van dat het bij de eerste wat langer duurde, je je daar nu weer op instelt en het in 1x raak is. Ik kan het ook nog niet bevatten. Geniet van je kriebels en gefeliciteerd!

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10548598 Quote

  Gefeliciteerd Bo-Belle! Wat bijzonder na de weg die jullie hiervoor hebben afgelegd! Ik duim voor je dat het allemaal goed mag gaan!


  AnoekHP
  Bijdrager
  #10548601 Quote

  Ah wow wat een mooi wonder! Ik zie het streepje ook absoluut, gefeliciteerd!!


  Lewis
  Bijdrager
  #10548614 Quote

  Ik zie ook een streep. Gefeliciteerd! 

  Hier ook 4 jaar gevochten voor de eerste. En bij poging 3 zwanger van de 2e. Bizar hoe dat liep. Die is bijna 3 weken geleden geboren. Wij voelen ons zo rijk nu! Hopelijk loopt het bij jou ook zo mooi. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct