Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zacht Ei Sinds Geboorte Baby

 • Auteur
  Berichten
 • #10296183

  Dit is geen probleem, maar ben wel benieuwd of meer mensen (papa’s/mama’s) dit hebben. Sinds de geboorte van mijn zoon ben ik zoveel emotioneler dan hiervoor! Ik kan tranen in mijn ogen krijgen van dingen als (huilende) kleine kinderen in een film, foto’s van katten in het asiel, verhalen van vluchtelingen of als iemand (die ik niet eens perse ken) iets ergs meemaakt .. en zo kan ik nog wel even doorgaan. Als ik denk aan mijn zoontje en dat hem iets zou overkomen is het al helemaal erg en voelt het alsof iemand mijn adem afsnijdt, terwijl er niet eens iets (letterlijk niets) aan de hand is. 

  Ik ben echt een zacht ei geworden!

   


  Denise Kerber
  Bijdrager
  #10296205 Quote

  Yesss, dat hoort erbij! Ik weet niet hoe oud je zoontje nu is, maar bij mij heeft het heel lang geduurd voordat dat emotionele iets beter ging. Inmiddels is mijn dochter 3,5 en zit ik nog steeds bij iedere disneyfilm, zielig liedje of goede doel reclames (als in save the children etc.) keihard te janken. 

  #10296221 Quote

  Haha heel herkenbaar. Ik huilde vroeger bijna nooit om films series enzo, en kan nu al huilen om een mooie reclame. 


  Pinkyblue
  Bijdrager
  #10296262 Quote

  Heel herkenbaar! Ik moet echt nooit huilen… Al helemaal niet om films of tv programma’s. Maar vanmiddag zat ik een bevallingsprogramma terug te kijken waar ze een tongriempje gingen knippen… Tranen met tuiten! Terwijl ik bij mezelf denk, doe normaal! Hahaha


  gebruiker111771
  Bijdrager
  #10296266 Quote

  Ik ben en een zacht ei geworden sinds ik kinderen heb, maar ook een stuk feller. Ik kom veel beter voor mezelf op en laat mijn mening duidelijk horen. 

  Wat bij mij het geval is, is dat ik veel banger ben om dood te gaan. Dat kan toch niet meer, ik heb 2 kindjes waar ik voor moet zorgen. Mijn zoontje van 4 zegt dat ik 100 moet worden, maar ik vrees dat de kans groot is dat dat er niet inzit. Ik laat nu zoveel meer achter waardoor ik al moet huilen als ik eraan denk dat er ooit niet meer zal zijn. 

  #10296333 Quote

  Ik ben en een zacht ei geworden sinds ik kinderen heb, maar ook een stuk feller. Ik kom veel beter voor mezelf op en laat mijn mening duidelijk horen. Wat bij mij het geval is, is dat ik veel banger ben om dood te gaan. Dat kan toch niet meer, ik heb 2 kindjes waar ik voor moet zorgen. Mijn zoontje van 4 zegt dat ik 100 moet worden, maar ik vrees dat de kans groot is dat dat er niet inzit. Ik laat nu zoveel meer achter waardoor ik al moet huilen als ik eraan denk dat er ooit niet meer zal zijn.

  Ohh dat heb ik ook! Ik denk soms ineens “wat als er iets met mij gebeurt?” en ben ook veel bewuster van wat mijn vriend doet bijvoorbeeld. Wil ook niet dat er iets met hem gebeurt. Niet dat ik hem controleer, zeker niet, en niet alsof ik eerst wel wilde dat er iets met hem gebeurde natuurlijk ;), maar het is meer dat ik meer bewust ben van dat soort dingen. Let beter op in het verkeer bijvoorbeeld.

  Dat fel was ik altijd al wel redelijk haha. Maar zou me zo kunnen voorstellen dat als mijn zoontje straks wat ouder is, naar school gaat bijvoorbeeld, en er iemand onaardig tegen hem is ik daar wel ontzettend kwaad om zou kunnen worden. Nu is iedereen nog lief, want ja, baby’s zijn nog niet pestbaar ;).


  Niempje
  Bijdrager
  #10296444 Quote

  Heel herkenbaar en bij mij wordt het steeds erger haha.
  Als ik idd denk aan dat haar iets overkomt dan weet ik niet waar ik het zoeken moet.

  Mijn man heeft dit overigens ook, hij zegt zelf ook dat ie een ei is geworden sinds haar geboorte. Moest laatst een traantje weg pinken bij een film, heeft ie voor haar geboorte echt nooit gedaan.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct