Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zal dit een zwangerschaps teken zijn?

 • Auteur
  Berichten

 • Mariskatje
  Bijdrager
  #10287225

  Beste forumleden,

  Ik zit nu op dag nod 25.

  Ik heb een onregelmatige cyclus tussen de 27 en 30 dagen gemiddeld .

   

  We hebben gewoon op de gok seks gehad.

   

  Ik heb sinds afgelopen maandag met regelmaat krampen in me buik soms heeft het wat weg van menstruatie krampen maar ik voel ook me darmen rommelen. Ook me borsten voel ik sindsdien dat ze jeuken/ prikken.

   

  Nu zat ik gister in een restaurant en het viel me op dat me bh strak ging zitten eenmaal thuis zag ik idd de striemen zitten van me bh en hele zichtbare aders op me tepel/borsten die helemaal doorlopen tot me decolleté,

   

  Wie herkende dit als vroeg teken?


  GxG
  Bijdrager
  #10287228 Quote

  Hee! 

  hier hetzelfde! Ik heb ook sinds 2dagen blauwe aders over mn borsten en voorheen had ik het niet.. spannend!

  vanochtens toen ik wakker werd had ik ook krampen en dan echt neee nu word ik ongesteld. Maar nog steeds niks. Wel erg rommelende darmen.

  heb na mn eisprong een weeklang gehad dat ik zoveel drang had om te moeten plassen. Ik vind het zoooo spannend 🙈

   

  heb echt geen idee wat ik moet denken, ik durf niet te hopen haha.

  Succes!! 


  Mariskatje
  Bijdrager
  #10287229 Quote

  Spannend! Nog geen restje durven wagen ?


  GxG
  Bijdrager
  #10287260 Quote

  Nou ik ben vanochtend dus om testen geweest. Mn vriend kwam thuis en ik zei ga het nu doen. Hij zei oke ga maar. Ik zei het eigelijk meer vooor de grap, haha. Ik heb test gedaan en je ziet een streep. Licht en later zag je het beterder. Ohhhh ik vind het zo spannend. Ik kan het eigelijk gewoon nog niet geloven dat ik zwanger ben! Maar in ben voorzichtig heeeeeel blij!!


  GxG
  Bijdrager
  #10287261 Quote

  En wanneer wil je gaan testen?

  succes hoor


  Mariskatje
  Bijdrager
  #10287266 Quote

  Wauw gefeliciteerd !!   ik heb 2 u geleden getest was negatief.. Had ik kunnen verwachten en te vroeg waarschijnlijk en de vroege zwangerschapstest van de action moet met ochtend urine ook niet gedaan maar was te nieuwsgierig denk wie weet je leest wel eens dat er mensen al best ver van tevoren positief testen en gezien ik vanavond een vrienden avondje heb dacht ik als ik nu positief test laat ik de alcohol staan .   Ik wacht nog rustig een paar dagen af maar wel spannend..   Hoeveel dagen ben jij overtijd nu en welke test heb je gebruikt?

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  MamaY
  Bijdrager
  #10287267 Quote

  Spannend!!!

  klinkt wel positief Mariska! Heel benieuwd en ik duim voor jullie!

  gefeliciteerd GxG, zo LEUK!


  AprilMom
  Bijdrager
  #10287277 Quote

  Toen ik nog niet wist dat ik zwanger was had ik ook last van kramp, dacht dat ik ongesteld ging worden. Mn borsten waren ook erg gevoelig en groeienden ih begin van mn zwangerschap erg hard. Dus het zou wel kunnen, hoop dat je snel positief test! Inmiddels ben ik 29+2 zwanger en heb ik ook veel aders over m’n borsten/decolleté, lijkt wel een landkaart haha. Weet alleen niet zo goed wanneer dat kwam… 


  GxG
  Bijdrager
  #10287324 Quote

  ah wat jammer dat je negatief teste… misschien idd te vroeg. Geniet van je vrienden avondje!

  ik weet dus eigenlijk niet hoelang ik overtijd ben. Ik heb tussen de 30-33 dagen cyclussen.. dit is nu dag 31. En had maandag 13januari een positieve ovulatietest. 

  ik heb ook de early test van de action. Morgenochtend ga ik nog een x testen met de early en dan ook nog met een clearblue. Ik vind het nog steeds zooo spannend.

  juist ondat ik 3jr geleden met mn ex ook zwanger probeerde te worden en ik dan hele onregelmatige cyclussen had, wel tussen de 50-60 dagen (ik had dus vanmezelf geen eisprongen). Later naar de gyneacoloog gegaan en PCOS vastgesteld. Toen met de clomid tabletten geprobeerd alleen toen zijn we daarna uit mekaar gegaan. En nu met mn nieuwe vriend ben ik gwn weer gestopt met de pil en daarna had ik dus gewoon een eisprong, want ik werd toch elke maand ongesteld.. dus met mn ex was het gewoon echt niet meant to be. Haha!

  en nu met mn vriend dus wel, dus het moest gewoon zo zijn 3jaar geleden. Vind het nog steeds heeeel bijzonder dat het kan, opeens zonder tabletten enz!

  vandaar dat ik het dus gewoon een soortje echt nog niet kan geloven.

   

  ik duim voor je hoor, hoop dat je ook snel positieve test heb!!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct