Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zal het nu eens lukken?

 • Auteur
  Berichten
 • #10175169

  Hallo,

  Ik ben 14 augustus 2018 gestopt met de pil. Ik had hierna hele onregelmatige cyclussen, maar deze is nu onderhand elke keer 31 dagen.

  Tot op heden is het nog niet gelukt om zwanger te worden. Mijn vriend heeft zijn zaad laten testen omdat hij van een collega te horen had gekregen dat hij dat ook gedaan had. Hij was nieuwsgierig. Er kwam uit de test dat mijn vriend traag zaad had, namelijk 22%. Dit betekend gelukkig niet dat wij niet zwanger kunnen worden.

  Mijn vorige og was op 4 februari. Met mijn cyclys van 31 dagen is mijn NOD aankomende donderdag 7 maart. Ik had vorige vrijdag ineens last van heel erg overgeven de hele middag en avond. De avond had ik nog 2x diarree. Zaterdag en zondag ben ik thuis gebleven omdat ik zo verschrikkelijk moe was en ik had ook nergens trek in. Nu maandag ochtend had ik weer ineens diarree na zaterdag en zondag niks te hebben gehad. En daarna moest ik weer overgeven. Na het overgeven was het misselijke gevoel ook weer weg. Mijn vriend zei overigens van het weekend dat mijn borsten groter leken.

  Nu vraag ik mij af, kan het overgeven en de diarree bij een vroege zwangerschap horen? Ik krijg al gauw last van mijn darmen bij zenuwen. Of zal ik een buikgriepje hebben? Maar dan vind ik het wel raar dat dit met 2 dagen ertussen was. Hebben jullie dezelfde klachten?

  Nog even 3 dagen wachten maar dan weet ik het zeker! Maar toch fijn misschien hier met anderen erover te kunnen praten. Ik wil niet dat iemand in mijn omgeving al weet dat ik ermee bezig ben.

   

  Groetjes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct