Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zeer lichte streep zwangerschapstest

 • Auteur
  Berichten

 • SophieJansen
  Bijdrager
  #10069668

  Sinds een paar dagen voel ik me behoorlijk, anders: onrustige buik & darmen, behoorlijk gevoelige borsten, super veel dorst en behoorlijk snel vermoeid (oh en sinds vandaag ook erg warm voelen). Nu heb ik bijna iedere maand wel symptomen waardoor zelfs mijn vriend bijna maandelijks vraagt of ik zwanger ben (we proberen nu 6mnd), terwijl dat hiervoor nooit gebeurde.

  Toch gister getest (test zou vanaf 4 dgn voor NOD kunnen, en dat was 4 dagen voor NOD), maar die was negatief. Toch was er iets in me waardoor ik vandaag ook heb getest (zelfde soort test als ik altijd gebruik), en ja hoor: een enorm licht streepje. Nauwelijks te zien, maar dit is nog nooit bij een andere test gebeurt EN hij was er binnen de aangegeven tijd (bij anderen gebeurde dit na een dag nog steeds niet).

  Wanneer kan ik weer testen? Heeft het nut om vanavond alweer te testen? Of moet ik echt wachten tot ik morgen weer met ochtend urine kan testen? Ik wil het gewoon zo graag weten!


  DaNIi
  Bijdrager
  #10069670 Quote

  Al een voorzichtige gefeliciteerd! Een licht streepjes is toch echt een postitief streepje! (Let wel: binnen de aangegeven tijd!) 

  Je moet echt, vooral als het nog voor je NOD is, testen met ochtendurine. Sterkte met wachten! 😉


  SophieJansen
  Bijdrager
  #10069672 Quote

  Dankje 🙂 

  Gelukkig heb ik nog 9 testen liggen mocht ik het wachten niet meer aankunnen :p  En het (echt nauwelijks zichtbare streepje) was er netjes binnen 5 minuten (op de verpakking staat 5-10 min wachten). Ik ben nu nogal aan het stuiteren

  Het feit dat ikde afgelopen paar dagen zo extreem aan het opruimen en schoonmaken ben gegaan is nu ook ineens een stuk logischer

  #10069681 Quote

  Hi! Super leuk voor je :)! Ik herken die 9 testen wel haha. Als ik jou verhaal zo lees denk ik dat jij wel heel erg blij mag gaan zijn :)! Ik heb dat zelf ook zo gehad en maar testen en maar testen, totaal geen geduld haha! Maar ik denk dat je hcg nog niet zoveel is dat ’n dikke streep wordt, maar dat komt 1 deze dagen vazelf..! Spannend en mocht ’t zo zijn dan alvast gefeliciteerd en lekker genieten!

  #10069717 Quote

  Ik vind testen voor je NOD altijd een beetje riskant. Ik snap dat je het graag wilt weten maar er kan nog zo veel gebeuren in deze dagen, het kan alsnog uitlopen in een ongesteldheid. Ik zou gewoon pas weer testen als je overtijd bent. 

  #10069744 Quote

  Hey een voorzichtige gefeliciteerd!

  Ik zou testen met een dag ertussen ik heb begrepen van de gynecoloog dat het hcg hormoon ongeveer per 48 uur stijgt 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10069745 Quote

  Hey een voorzichtige gefeliciteerd!

  Ik zou testen met een dag ertussen ik heb begrepen van de gynecoloog dat het hcg hormoon ongeveer per 48 uur stijgt 

  #10069746 Quote

  Hey een voorzichtige gefeliciteerd!

  Ik zou testen met een dag ertussen ik heb begrepen van de gynecoloog dat het hcg hormoon ongeveer per 48 uur stijgt 

  #10069747 Quote

  Hooooo dat is drie keer sorry hoe het weer weg moet geen idee 🙈

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct