Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zere Borst Borstvoeding

 • Auteur
  Berichten
 • #10605269

  Hoi dames,

  Ik heb sinds gisteren een zere borst aan de zijkant. Ik geef inmiddels 8 maanden BV. Ik dacht eerst aan een verstopte melkklieren maar de borst voelt wel gewoon leeg en slap na voeding. Ook heb ik al gemasseerd en met tandenborstel erop met warmte onder de douche. Het zit echt op 1 klein plekje, voelt als blauwe plek. Herkent iemand dit?

  #10605270 Quote

  Wat vervelend! Heb je ook andere klachten zoals koorts? Dan is het misschien toch een ontsteking? In dat geval wordt koelen + ibuprofen aangeraden.

  Ik herken het verder niet, maar ken je La Leche League? Zij hebben ook een facebookgroep waar veel vrouwen vragen stellen over borstvoeding. Misschien kun je daar proberen!


  Essil
  Bijdrager
  #10605286 Quote

  Zou het simpelweg een blauwe plek kunnen wezen?

  Anders beter even langs de huisarts.

  #10605310 Quote

  Geen idee, haha! Misschien een stoot van mijn peuter die ik niet meer herinner! Misschien is het wel zo beurs omdat ik zoveel aan het masseren ben geweest. Dat het propje allang opgelost is en ik door de pijn nog steeds denk dat het verstopt zit. Ik kijk het een paar dagen aan en als het zondag niet beter is dan maandag even huisarts bellen. Ondertussen maar in de gaten houden of ook koorts krijg. Dankje voor de antwoorden 

  #10605316 Quote

  Ja ik heb wel eens na een verstopping weg te hebben gemasseerd paar dagen beurs gevoel gehouden.

  maar in de gaten houden natuurlijk. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct