Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zeurend Gevoel Rond Schaambot

 • Auteur
  Berichten
 • #10369973

  Hallo allemaal!

  Ik ben deze week 10 weken zwanger en merk sinds 2 dagen dat ik een ontzettend, zeurend gevoel ervaar rond mijn schaambot. Het zit echt lager dan mijn baarmoeder. Het is echt een zeurend gevoel. Vanmiddag laat ik me testen op een blaasontsteking. Heb ook sinds 2 dagen beetje oud bloedverlies. Hoop niet dat het daarmee te maken heeft. Ik heb verders geen heftige menstruatie krampen enz. Dus dat scheelt. Het is alleen een heel vervelend branderig en zeurend gevoel. Zo denk ik ook dat het mijn banden zouden kunnen zijn die op aan het rekken zijn . Maakt me wel heel onzeker ook omdat ik een klein beetje bruin bloed verlies heb. Maar ik ga er vanuit dat dat wel goed zit. En dat het daar los van staat.

  Nog meer mensen die rond 10 weken zo’n vervelend gevoel hadden onder in de buik? Ik ben benieuwd! 

  #10370013 Quote

  Grote kans dat het gewoon je baarmoeder is die aan het oprekken is en daarmee ook de banden! Je geeft aan dat het onder je baarmoeder zit en rond je schaambot, maar met 10 weken zit je baarmoeder nog achter je schaambot verstopt dus grote kans dat het je baarmoeder is :)! 


  Bebiess
  Bijdrager
  #10370150 Quote

  Dit zou indd groeipijn kunnen zijn. Maar bel je verloskundige en eis een echo of laat een pret echo maken zodat je zeker weet dat het goed zit.. als je gevoel zegt dat het goed zit dan zal het wel zo zijn. Ik ga voor je duimen dat alles goed gaat 😊. Ik wil je zeker niet bang maken maar laat dit even checken. Bruinige bloed (oud bloed) kan komen door gemeenschap, of gewoon door dat de baarmoedermond klein beetje open gaat, dit gebeurd elke maand wanneer je eigenlijk je cyclus zou hebben. Of gewoon omdat er veel overtollig slijmvlies in de baarmoeder zit wat er uit geduuwd wordt. en dit nog van je innesteling kan zijn. Of een gespatte ader in de baarmoeder.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct