Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zie het even niet meer zitten…

 • Auteur
  Berichten

 • Muisjex
  Bijdrager
  #10307801

  Hee allemaal, In januari eindelijk naar het ziekenhuis mogen gaan, omdat we al meer als een jaar aan het proberen zijn..  Bij mij alles goed na diverse onderzoeken, alleen was bij mij man het zaad niet in orde.  Nu zou hij opnieuw in april moeten ‘inleveren’ en zouden we kijken hoe verder… eventueel IUI. Maar nu is die afspraak gecancelled.. logisch ook, want andere mensen zijn belangrijker.. maar het doet ons toch wat.. wil niet zeuren, maar vind dit echt niet fijn.. er zit niks anders op dan te wachten tot we worden opgeroepen..  Nog meer meiden met gecancelde afspraken? En hoe houden jullie dit vol?  


  Zwaantje
  Bijdrager
  #10307813 Quote

  Hoi Muisjex!

  Los van het feit dat het begrijpelijk is ij de huidige situatie omtrent het virus, blijft het voor jullie natuurlijk super *** dat die afspraak niet door kan gaan. Je wil zo graag door en dat kan nu niet. 

  Wij zitten in een soortgelijke situatie, maar staan nog aan het begin. Ondertussen ook ruim een jaar verder en wij hadden eindelijk de knoop doorgehakt om naar de huisarts te stappen voor een verwijzing en zaadonderzoek. Helaas kan dit nu ook niet doorgaan en moeten we wachten. Desondanks blijven we het proberen, al zakt de moed mij ook regelmatig in de schoenen. Gaat het ooit wel lukken?

  In de groep ‘de dames die al wat langer wachten’ zijn er ook een paar lieve dames met een hele hoop geduld waarvan medische trajecten on hold staan. Dat maakt deze periode helemaal niet makkelijk! 

  #10307814 Quote

  het zou van mijn man zou onderzocht worden en bij mij zou onderzocht worden of ik wel elke maand een eisprong krijg al vind ik dat een beetje een onlogisch verhaal want ik werd elke maand stipt op dag 28/29 ongesteld en ook niet minder dan normaal. Wel heb ik sinds december een cyclus variërend van 23 tot 40. Ik zit nu in ronde 16. Wel heb ik al een dochter van 4 en een zoontje van 2 maar dat maakt de wens voor een 3de niet minder. Ik wil mezelf niet vergelijken met stellen die nog helemaal geen kinderen hebben want daarvoor is het natuurlijk vele malen moeilijker 


  Muisjex
  Bijdrager
  #10307908 Quote

  Zwaantje, zo herkenbaar… Wel goed dat jullie de knoop hebben doorgehakt! Mij heeft het echt rust gegeven dat we een doorverwijzing kregen.. Ergens in mn hoofd wist ik dat er iets niet klopte. Hoop natuurlijk dat bij jullie alles oke is straks! Hou vol! Ook wij klussen rustig verder.. Hebben nu immers veel vrije tijd.. Enige pluspunt aan dit alles..

  Girafje, snap jou gevoel heel goed. Ook al heb je al 2 kinderen.. Als de wens er is, en het lukt niet, maakt dat in mijn optiek helemaal niks uit! Hou vol! Waarom willen ze checken of je iedere maand een eisprong hebt? Bij mij was bloedonderzoek, vaginale echo en een regelmatige cyclus voldoende om vast te stellen dat ik een eisprong heb. 

  Gebruiker, gefeliciteerd!!! Wat een hoopvol bericht.. Hopelijk gaat alles voorspoedig, ht is jullie gegund!

  Dankjewel allemaal voor jullie berichtjes, fijn om te lezen dat we niet alleen zijn!

  #10307953 Quote

  Gelukkig kon ik na doorverwijzing gelijk terecht geen wachtlijst 


  Muisjex
  Bijdrager
  #10327247 Quote

  Pff… 2 maanden verder en nog steeds niks gehoord van ons ziekenhuis in het zuiden van het land.

  Lees in andere topics dat er weer langzaam gestart wordt. Wanneer wij??

  Zit even in de zeurmodus.. Gister voor de zoveelste keer ongesteld geworden..

   

  Lees ook: Ben ik onvruchtbaar?
  #10327268 Quote

  Hier zijn ze ook nog niet begonnen met behandelingen dus jou ziekenhuis is niet de enige. 


  Muisjex
  Bijdrager
  #10327279 Quote

  Voor jou duim ik ook Girafje! Hopelijk komt er snel verandering voor ons allemaal..

  #10327288 Quote

  Ik heb gelukkig al 2 gezonde kinderen dus ik vind het niet heel erg om een maandje langer te moeten wachten maar als je nog helemaal geen kinderen hebt is het natuurlijk heel erg frustrerend om zo lang te moeten wachten. Bij mijn dochter heeft het 32 maanden geduurd en ik weet nog heel goed hoe ik me toen voelde… wat een ellende… 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct