Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zie testen en verhaal

 • Auteur
  Berichten

 • Melliem
  Bijdrager
  #10174885

  https://www.mupload.nl/img/70e3y9k2nd5ij.jpg’; border=’0′ />” alt=”3 maart” />Op 29 janauri heb ik helaas een miskraam gekregenhttps://www.mupload.nl/img/xzekx667.jpg’; border=’0′ />” alt=”28 feb ” />. In de ochtend zagen wij een hartje kloppen en 2 uur later lag het vruchtje in de wc.. op 20 februari verloor ik nog steeds bloed. Ene dag meet dan de andere hoor. Echo gehad bij de vk. Had iets verdikt slijmvlies en er zat een zwarte bal op mijn eierstok. Maar dit kon een cyste zijn of een aankomende eisprong. Toch moest ik even gynaecoloog ivm bloed verlies. Maadag 25 februari echo gehad en er was op mijn eierstok iets te zien wat ze het gele lichaam noemde. Ik was opnieuw bevrucht. Woensdag 27 februari verloor ik stolsels dus moest meteen weer komen. Het gele lichaam zat er nog. Het was een bal op me eierstok meg allemaaal cellen erin. Dat had ik die maandag de 25e ook. Hcg geprikt en die was erg laag namelijk 10. Ze gaan uit van een miskraam omdat dit het bloed kan verklaren. Woensdag 6 maart moet ik terug om hcg te prikken. Uiteraard bloed ik nog steeds. Wel elke dag (eigenwijs en onzeket dat ik ben) een test gedaan van kruidvat 2v5. Het rare? De ene dag een streepje. Weliswaar licht maar een streepje. Dag later bijna niet te zien streepje. Dag later een weet duidelijker streepje. En vandaag weer een niet te lezen streepje zo licht. Dit is toch enorm raar? Hcg zou moeten stijgen en niet de ene dag meer dan de andere dag zijn toch? Ik hoop dat mijn verhaal duidelijk is. En wie weet is er iemand die dit gehad heeft ook al ben ik volgens mij een medisch raadsel.. 

   

   


  Melliem
  Bijdrager
  #10174886 Quote

  ” alt=”3 maart” />


  Melliem
  Bijdrager
  #10174887 Quote

  ” alt=”28 feb” />


  Melliem
  Bijdrager
  #10174889 Quote

  ” alt=”25 feb” />

  #10174963 Quote

  Je urine testen zijn sterk afhankelijk van hoe geconcentreerd je urine is dus de ene dag wel positief en dan negatief kan zeker wel in jou geval omdat je hcg dus al niet zo hoog is. Kan het net te weinig zijn de ene keer 


  Melliem
  Bijdrager
  #10175028 Quote

  Dus de kans dat het zomaar wel kan zijn dat ik dus echt weer zwanger ben is niet verkeken door de vage testen? Kan mezelf gek ermee maken haha! 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Melliem
  Bijdrager
  #10175055 Quote

  Pfff  heftig ook zeg elsiejoy!

  Kijk dat zou natuurlijk heel goed dan die schommelingen bij mij kunnen verklaren en het bloedverlies wat er dus inmiddels nog steeds is! Ik ga woensdag dit gelijk navragen. Zal even een foto bijvoegen van wat hun het “gele lichaam” noemen. Ofwel de bevruchting. 

  ” alt=”” />” alt=”” />

   

   


  Melliem
  Bijdrager
  #10175061 Quote

  Dat zit overigens op mijn eierstok dus. Het is nog nirt ingenesteld in de baarmoeder 

  #10175189 Quote

  Gele lichaam blijft inderdaad op je eierstok zitten dat is de placenta de eerste drie maanden omdat die nog aangelegd moet worden. Maar ja er is kans dat dit normale zwangerschap is maar ook dat het miskraam is vanwege je bloedverlies. Echt afwachten. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct