Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zijn het er 2…?

 • Auteur
  Berichten

 • MoedervanD
  Bijdrager
  #5734501

  Hoi allemaal,

  Ik ben nu 8 weken zwanger van ons eerste kindje. We zijn enorm blij en kunnen niet wachten tot we de eerste beelden krijgen te zien van ons hummeltje.

  Ik heb vanaf 6 weken ongeveer al best een buikje en met 8 weken al helemaal. Vooral aan het einde van de dag. Nu lees ik dat het wel bij meerdere vrouwen al zo snel is, maar die zijn dan ook zwanger van de 2e, 3e of 4e. Zijn er meerdere moeders die dit ook al zo vroeg hadden en die hier misschien een verklaring voor hebben? Misschien zijn het er wel 2…? Ik heb verder weinig last van kwaaltjes (behalve enorm zere borsten en klein beetje misselijk gevoel einde van de dag sinds deze week).

  Heb volgende week de eerste echo, maar voor mn gevoel lijkt het zoooo lang te duren haha:)


  Michelle P
  Bijdrager
  #5734509 Quote

  Een vriendin had het ook en het waren toch echt haar darmen zei de verloskundige ookal zijn het er twee rond die tijd van zwangerschap is het nog niet groot genoeg om daar een buikje van te krijgen.

  #5734539 Quote

  Hoi!

  Hoihoi gefeliciteerd!! ik ben even ver als jij, maar dan wel van de 4e.

  Bij mij lijkt het alsof ik al 5 maanden zwanger ben! We zijn echt in shock hoe snel alles gaat en ik heb gigantische kwaaltjes en misselijkheid, mijn man zei direct is het geen tweeling!? Gister de echo gehad en het blijkt dat ik een dubbele eisprong heb gehad, helaas zijn er twee cystes achter gegeven waardoor we niet alles helemaal goed konden zien, maar het lijkt erop dat we misschien een tweeling krijgen we zagen namelijk twee hartjes! Dat zou kunnen verklaren waarom het zo snel groeit, maar goed we houden het voorlopig op 1 om niet teveel hoop te hebben en mocht het wel een tweeling zijn dan zijn we even gelukkig!

  succes met je echo ben heel benieuwd!

  groetjes

   


  MoedervanD
  Bijdrager
  #5734547 Quote

  Thanks voor jullie reactie!

  Spannend Rebecca:) wanneer heb je de volgende echo? Gaan ze nog wat aan die cystes doen of kan dat geen kwaad?


  Ja ik ben ook heel benieuwd! Ik laat het jullie weten:)


  Succes met jullie zwangerschap!


  Ingel90
  Bijdrager
  #5734918 Quote

  Hoi hoihoi,

  Ik ben nu 6,5 week en heb ook best wel al een buikje. Bij mijn vorige zwangerschap, wat helaas een missed abortion is geworden (rond 8 weken gestopt met groeien), was dit helemaal niet zo. Toen kwam mijn buikje wel vanaf de 6 weken tevoorschijn, maar een klein puntje vooruit. Nu is het echt al flink vooruit. Ik weet niet of dit komt doordat ik nu eigenlijk voor de tweede keer zwanger ben. Of dat dit misschien ook een tweeling gaat zijn. Ik ben mijn man er al stiekem mee aan het plagen, haha. Donderdag heb ik al mijn eerste echo bij 7w2d. Dan gaan we het zien :p

  #5735037 Quote

  Ja super spannend! 9 juni de volgende echo, duurt me veeeel te lang hahaha..

  De cystes houden ze in de gaten omdat ze groot zijn, ze gaan er van uit dat ze vanzelf weg gaan maar het kan gelukkig geen kwaad voor de baby tenzij ze groter worden denk ik, behalve dat ik een dag echt enorm veel pijn heb gehad. Dit was voordat Ik wist dat Ik cystes had, het leek wel alsof Ik aan het bevallen was! Maar het gaat nu met een spiegel van paracetamol erg goed 😀 voel het wel maar draagbaar..

  Mijn buik groeit bizar snel en voel me echt zo ziek!! Ik kan niks, Ik denk bijna dat het niet anders kan zijn dan een tweeling! We gaan er maar voor de zekerheid van uit dat het er eentje is ;)


  Gefeliciteerd Ingel90 denk idd dat het door je tweede zwangerschap komt veel plezier bij de echo :D!


  Ben benieuwd naar jullie beide!  Succes met jullie zwangerschappen!  Chan1234B
  Bijdrager
  #5735049 Quote

  Ik had dat ook al met 8 weken, waren echt m’n darmen ook best wel last van gehad.. je kindje zit nu nog zo laag (net boven je schaambeen) dat die buik niet door het kindje komt maar door lucht en je darmen.

  #5735113 Quote

  Hey Chan1234B!

   

  Ja dat ook idd al is het bij mij al best wel gegroeid, omdat het m’n 4e is zei de verloskundige dat mijn baarmoeder automatisch al wat sneller groeit en er sneller ruimte gemaakt wordt.

  Jammer dat ik het dus niet verborgen kan houden tot 12 weken

  #5735130 Quote

  Ik zie dag de helft niet gepost wordt van mijn bericht.

  Hoe gaat het verder met jullie zwangerschap?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct