Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Zin Hebben In Zoet

 • Auteur
  Berichten

 • Mirjamvd
  Bijdrager
  #10448040

  Ik heb echt zin in zoet de rest gaat er eigenlijk niet in ook qua beleg.
  Ook heb ik een te lage bloeddruk en voel ik me daardoor ook rot. En dropjes mogen natuurlijk ook niet teveel. Heeft iemand tips??


  MamaE
  Bijdrager
  #10448051 Quote

  Ik had ook een lage bloeddruk tijdens mijn zwangerschap en de verloskundige adviseerde toch om af en toe iets van drop en cola te nemen. Dan niet een hele zak en fles in een keer, maar een aantal dropjes verdeeld over de dag en een blikje cola verdeeld over de dag. Elke keer een slokje. Dat hielp mij goed! Je hebt ook zero sugar zero cafeïne cola trouwens. De lage bloeddruk bleef mijn hele zwangerschap maar na een tijdje had ik er geen last meer van.

  #10448062 Quote

  Dan neem je toch lekker wat zoets? 🙂 Af en toe wat lekkers mag gewoon hoor.


  StephW
  Bijdrager
  #10448063 Quote

  Wat is er mis met zoet? Ik eet iedere dag nutella en weet ook de koekjestrommel wel te vinden.. alles met mate hoor. En als je de gezonde optie wil zijn er altijd aardbeien, frambozen.. tenzij je zwangerschapssuiker hebt zou ik gewoon lekker blijven genieten van zoetigheid!


  DvBM
  Bijdrager
  #10448075 Quote

  Ik heb ook een te lage bloeddruk. Ik kreeg het advies bouillon te drinken. Die pak zoiezo elke ochtend een kopje tussendoor. Ik heb gewoon zo’n potje tuinkruiden bouillon van Maggi. Ook tussendoor zoute dropjes, ene dag meer dan de andere dag. De reden dat ze afraden veel dropjes te eten is dat je daar een hogere bloedruk van kunt krijgen, als je een (te) lage bloeddruk hebt is dat dus niet van toepassing is mij verteld. Al zal een hele zak natuurlijk ook niet goed zijn haha.

  #10448120 Quote

  Kijk je moet natuurlijk overwegend gezond eten, maar je mag echt wel zoetigheid hoor. Tenzij je inderdaad zwangerschapsdiabetes zou hebben, dan ligt het anders. Zou er gewoon zo nu en dan lekker aan toe geven. Ik eet ook gewoon zoet beleg op brood en elke dag wel wat lekkers zoals stukje chocola.

  Drop heeft idd te maken met de hoge bloeddruk maar als die juist laag is kan een dropje prima 🙂

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen