Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zingen

 • Auteur
  Berichten

 • NovemberMamaa
  Bijdrager
  #10469730

  Hallo allen,

  Vanaf wanneer konden jullie kleintjes liedjes zingen? (Voor jou als ouder duidelijk genoeg zodat je wist welk liedje het was? & dan de juiste tonen?)

  Gewoon interesse :)

  #10469734 Quote

  Hi mijn zoontje zingt nu sinds een maand of twee. Hij is nu 25 maanden. Tonen heeft ie niet echt goed, maar tekst zingt hij goed en zonder muziek.


  Juffielies
  Bijdrager
  #10469762 Quote

  Ons zoontje is nu 21 maanden en “zingt” alleen smakelijk eten. Of ik het echt zingen mag noemen weet ik niet 😂 maar haal het er wel uit.


  NovemberMamaa
  Bijdrager
  #10469763 Quote

  Grappig hè.. onze zoon is nu 20 maanden, hoor heel duidelijk wat hij zingt. (Hij praat overigens ook echt hele zinnen) 

   

  het is vooral zo aandoenlijk als je hem weer hoort zingen met zo’n lief stemmetje 🥰


  liesforum
  Bijdrager
  #10469764 Quote

  Pfoe geen idee exact, maar ze is nu 21 maanden en zingt zeker al meerdere maanden. Denk rond 16 maand ofzo dat het begon en nu ook steeds meer de zinnen. Eerst was het olifantje nananana mama mama en nu olifantje in het bos, laje mama to nie los. Ze zingt dan nog niet het volledige liedje trouwens, zinnen erna zijn nog steeds delen of ze gaat opeens over op een ander liedje 😉 papagaaitje leef je nog iaaaadejaa in de manenschijn hop hop hop paardje in galop. Zo gaat het hier vaak haha.

   


  GebruikerSN
  Bijdrager
  #10469768 Quote

  Mijn zoon heeft het nu met 2,5 pas echt te pakken haha! Het interesseerde hem nooit zo, maar nu is het uit volle borst zagen zagen wiedewiede wagen en Jan huigen in de ton met een woepetje erom!

  Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar

  Lewis
  Bijdrager
  #10469774 Quote

  Huh? Zo vroeg al? Ik ga eens opletten. 

  Bij mijn dochter van ruim 14 maanden genieten we nu van de eerste woordjes. En ze kletstbrabbelt nu pas echt met ons. Ze doet hier en daar een klank na van wat we tegen haar zeggen. Dus ik verwacht voorlopig nog geen hele liedjes hoor!


  Bezig bijtje
  Bijdrager
  #10469820 Quote

  Dochter van 21 maanden. Zeker geen hele liedjes, maar echt wel zinnen of stukjes van de tekst. Ook vaak het laatste woord van de zin.


  ZazouSept
  Bijdrager
  #10469822 Quote

  Tja wat is zingen? Mijn zoontje is bijna 22 maanden en een paar maanden geleden hoorde ik hem in bad ‘hisje, hisje’ zingen, toen een hoop gebrabbel en dan ‘om’. (Maw: visje visje draai je om). Voor mij heel duidelijk omdat hij ook de gebaren erbij deed maar of je dit echt zingen moet noemen?! Hij maakt mij wel duidelijk welke liedjes hij graag wil zingen (die ik dus moet zingen) maar dat doet hij door een los woordje, een geluid, en de gebaren. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct